Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Akkor mi a teendő ha nem...

Akkor mi a teendő ha nem tudok belépni az Epic Games Launcherbe, mert a citromailes címemre (igen még ezzel reggeltem régen) küldi a kétjelszós azonosítót a rendszer? A citromail meg elvileg törölte a fiókom mert fizetős lett.

Figyelt kérdés
Ide nem tudom mit kell írni
2023. szept. 8. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Új fiókot regisztrálsz egy új e-mail címmel.
2023. szept. 8. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

"If you cannot access the current email on your Epic Games account

Click this link to enter account verification information and submit a Support ticket. Please note that an email change is not always possible."

Az pedig ide vezet, itt meg lehet adni a régi és új címet is, és egyéb beazonosítási adatokat. Nem garantált, hogy helyre fogják tudni állítani (ez annak is függvénye, ha minél kevesebb adatot tudsz megadni):

[link]

Mivel a te felelősséged a hozzáférések kezelése, aktív használata és életben tartása, változás esetén még időben való módosítása, mondhatják azt, hogy nem tudnak segíteni.

2023. szept. 8. 19:00
 3/8 gentoojedi ***** válasza:

A verzió: Előfizetsz egy hónapra, vagy amennyite minimalisan kell és újragenerálod a citromail címedet. Aztán ha be tudsz lépni launchetbe, átírod az email címedet az aktualisra, citromailt meg lemondod.

B verzió: csinalsz új epic games accountot. Persze ha vannak megvett cuccaid vagy valami nyomós indokod, h a profilod nem veszhet el, marad az A verzió. Remélhetőleg más nem hozott létre ugyanazzal az azonosítóval citromail fiókot, mert akkor hozzá megy a jitelesítő kód.

2023. szept. 8. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek. Gta 5 van csak amit kb 2 éve ingyen töltöttem le. A linket amit 2-es küldött kitöltöttem, már amit tudtam, meg írtam hozzá egy levelet a problémáról. Remélem sikerül valahogy vagy a citromailnél érdeklődöm, de ilyen fszságot. Mind1 köszi mindenkinek.
2023. szept. 8. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Citromail esélytelen. Adtak 3 hónap türelmi időt a bevezetés előtt, hogy állítsd át a fiókok e-mail címeit, és még talán arra is +90 nap haladékot, hogy az előfizetés bevezetése után elérd a fiókot. Utána helyreállíthatatlanul törölték valamikor a nyár elején. Már minden időből kifutottál vele.
2023. szept. 8. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Fuuu akkor már tényleg tökmind1.Én vagyok a hibás.Akkor várok az Epic Gamesre küldtem nekik levelet, hátha segítenek.
2023. szept. 8. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit és ne is csinálj új fiókot. Nem veszítesz semmit.
2023. szept. 8. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Na végül egész hamar megoldódott. Válaszoltak a levélre amit küldtem. Elkértek egy pár infót az accountról. Aztán pedig beállítottak egy új email címet amivel mostmár be tudok lépni. Köszi szépen mindenkinek a helpet.
2023. szept. 10. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!