Citromailes emaileket csoportosan tovább lehet küldeni másik email címre?
A citromailes fiókom meg fog szűnni, viszont van rajta kb. 200db email, ami nekem kell, azt tudom, hogy egyenként tovább lehet küldeni másik fiókra, de 200 emailt elég szívás lenne egyenként átküldözgetni.
Nem lehet egyszerre továbbítani?
Mivel a Citromail kezeli a postafiók IMAP-protokollon keresztüli elérését, ezért IMAP-alapú e-mail kezelő célszoftverrel - ilyen például az IMAPsync [ [link] ] vagy az IMAPSize ( [link] ) - letöltheted a saját gépedre vagy átmásolhatod más IMAP-protokollt kezelni képes postafiókba.
Az IMAP-alapú postafiókbeállítások elérhetőek a Citromail Gyakran intézett kérdései ( [link] ) között:
"Ha az IMAP letöltést választod:
felhasználónév: a @citromail.hu előtti rész!
jelszó: jelszavad
IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143
titkosított: 993*
*Csak akkor szükséges, ha leveleidet titkosított kapcsolaton keresztül szeretnéd elérni. Alapesetben használd a 143-as portot!"
Én úgy vettem észre hogy nem lehet, mert egy adott levelet kell megnyitni és azon belül jön fel a "továbbít" funkció.
Nekem kb 300 levelem volt rajta, én szépen egyesével átnéztem mi a fontos és mi nem. Ami fontos volt azt egyesével átküldtem a másik email címemre.
Ez van sajnos. Szívás.
Mások könyvet olvasnak én meg a 10 évvel ezelőtti szerelmes leveleimet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!