Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy citromail-es email-címröl...

Egy citromail-es email-címröl át lehet automatikusan irányítani az emailokat másik címre?

Figyelt kérdés

Van egy ritkán használt email-címem a citromail-nél.

Erre néha jön üzenet, amit csak késve kapok meg sok esetben, mert nem minden nap nézem meg. Viszont sem megszüntetni nem szeretném, sem azt nem akarom, hogy a másik címemre tudjok írni bárki is.

Ezért érdekelne, hogy van-e olyan lehetöség, hogy a beérkezett leveleket másolatként átirányítani másik email-címre, és ha igen, akkor pontosan hogyan?

Elöre is köszönöm a segítséget!

2016. jún. 19. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A másik e-mail szolgáltatónak kell tudnia ezt a funkcióit, és azt a beállításaiban találod. Gmail például képes erre.
2016. jún. 19. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Én már többször próbáltam citromailes címet a gmailre irányítani de soha nem sikerült!

A freemailnél pl. működik!

2016. jún. 19. 18:33
 3/9 b4r4thg ***** válasza:
Korábban azt hiszem volt átirányítási funkció a citromail felületén, ami továbbdobta a leveleket. Nem találsz semmi hasonló funkciót?
2016. jún. 20. 09:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam eddig, de elég áttekinthetetlen az oldal és az üzemeltetöket sem lehet megkérdezni, mert nincs normális elérhetöségük.
2016. jún. 20. 10:31
 5/9 Lajos54 ***** válasza:

A Beállítások-nál nézd meg, azon belül a Kézbesítési szabályok sor alatt. De érdemes megnézni felette a POP/IMAP sort is.

Azt azonban nem árt megjegyezni, hogy a levél továbbítása nem számít az oldal meglátogatásának, tehát legalább havonta egyszer muszáj megnyitni a Citromailedet, hogy ne törlődjön a fiókod. Illetve a fiók megmarad, de nem fogad levelet, és az eddigiek eltűnnek belőle, ha sokáig nem nézed meg!

2016. jún. 20. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, utána fogok jári, hoyg ez müködik-e.

Az oldalt idönként (hetente-kéthetente) meg szoktam nézni, csak volt már olyan, hogy valaki pont utána írt és mire megnéztem, már nem volt aktuális.

2016. jún. 20. 20:15
 7/9 Lajos54 ***** válasza:
Kell, hogy működjön, én is így használom.
2016. jún. 20. 22:56
 8/9 Lajos54 ***** válasza:

Közben eszembe jutott valami:

amikor beállítod a továbbítást, és beírtad a címet, pirossal az jelenik meg, hogy a cím nincs visszaigazolva. Nyugodtan kattints a Mentésre, vagy zárd be az oldal. Azután lépjél be abba a levelezőbe, amit (amelyik címet) beírtál. Lesz ott egy e-mail a Citromailtől, azt nyisd meg, és kattint a benne szereplő linkre. Ezzel igazolod vissza, hogy tényleg te állítottad be ezt a címet a továbbításhoz.

Ha ezután visszalépsz a citromosba, és újra belépsz a beállításokba, ott már ki lesz pipálva a másik e-mail címed. Nem árt mégegyszer a mentésre kattintani.

2016. jún. 21. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült!
2016. jún. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!