Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tölthetem le Outlookba...

Hogyan tölthetem le Outlookba a Citromailes emailjeimet?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy fizetőssé akarják tenni, és nem feltétlenül akarom már használni semmire, viszont a régi emailjeimet meg szeretném menteni. Egy outlook fájlba szeretném menteni az összes emailt, de fogalmam sincs hogy kell, mert az SMTP-t nem tudom beállítani. Telekomos vagyok, de nem találok semmi infót arról, hogy a Citromaillel a Telekomot hogyan kössem össze. Nincs is szükségem az SMTP-re, csak az IMAP-ra, de nem lehet nélküle bekonfigurálni az Outlookot...
2023. febr. 18. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

SMTP-nek nincs ehhez köze.

IMAP-en keresztül kellene mappába másolni a leveleket, vagy POP3 segítségével letölteni.

Outlook esetén jártam már úgy, hogy beakadt, elkezdte letölteni mondjuk 1. számútól 172-ig, aztán nem folytatta hanem újrakezdte...

2023. febr. 18. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Illetve nézd meg ezt a programot, ez valószínűleg szépen le tudja tölteni és archiválja valamilyen formátumban, elvileg kereshető módon (a Home változat ingyenes):

[link]

2023. febr. 18. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe az IMAPSize:

[link]

nevű programot, azzal a leveleket különálló EML fájlokba ( [link] ), vagy az egész mappát egy darab MBox fájlba ( [link] ) le tudod menteni, illetve fel tudod tölteni egy új tárhelyre is.

2023. febr. 18. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaa tényleg, régen én is használtam az IMAPSize-t, remekül megoldotta a feladatot.
2023. febr. 18. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az IMAPSize-t, de sajnos nem tudtam egy outlookba importálható dolgot kihozni belőle. A MailStore viszont le tudta tölteni az emaileket és egy pst-be exportálni, az Outlook felismeri, kereshető, teljesen rendben van. Köszönöm!
2023. márc. 1. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Az IMAPSize szimpla .eml (különálló levelek fejlécestül, mindenestül szöveges formátumban) és .mbox (egy mappa tartalma, ugyancsak szöveges formátumban) formátumba exportál.

Ezek átkonvertálhatóak az Outlook által használatos .pst formátumra - például:

[link]

vagy a .eml fájlok

2023. márc. 1. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!