Az normális ha 1000mbs net csomagom van de mérésének 80mbs-t mértek?
#18: esetleg rosszúl kötötték be neki a kábelt, vagy túl hosszú - túl nagy távot tesz meg a lépcsőházban az elosztótól... Nekem utóbbi volt még a gond, mikor a pincébe volt az elosztó és 8. -on laktam.
Végül minden 2. emeltre került, ahova optikán érkezett, és akkor már nem volt ilyen gond.
Akkor mégis van box? #14-ben azt írtad nincs. Mindegy, a kábel tudja a gigabitet (rövid távon még 2.5 de akár 10Gbps-t is tudna, hiába 1Gbps a szabvány). Ahogy a modemen is gigabites port van ( [link]
90% hogy kábellel lesz gond. Húzd ki dugd be, indítsd újra a modemet és routert. Ha nem jó, másik kábellel próbáld meg. Ha így sem, akkor szolgáltató.
Próbáltam már :( Megkérdem a szolgáltatót tud e valamit kezdeni ezzel
Köszi mindenkinek a segítséget
Modem EuroDOCSIS 3 -as, RJ-45 Ethernet porttal 10/100/1000BASE-T (Auto-sensing with Auto-MDIX)
Elméletben 1000/200 -as internetre képes, de ennek "csak" ~80% -t sikerült eddig elérnem vele. (50 métert jön koaxon)
A Cat 5e kábelnek tudnia kellene a 1000 -es netet, de Cat6 -osra cserélném elsőnek. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!