Adott két asztali gép,de az egyiken miért nagyon lassú a net a másikon meg normálisan betölt minden hamar?
Munkatársam kérdezte ma ezt. Az egyik gép fent van a házban,azon van a játékok gyerekeinek stb,programok,pontos adatait nemtudom a gépnek M.2 ssd van benne azt mondta tudom,és aza gép van le lassúlva eléggé.
a másik gép a garázsban van neki az egy jóval régebbi azon csak dolgozik (fényező,mintákat rajzol azon),de ott meg teljesen jó. Router az ugye közös,és fentről húztak le egy kábelt a garázsba. Lenti gépnek a speed test szerint a válasz ideje azthiszem 17s a fentinek meg aztmondta 52s.
Javasoltam neki talán egy újratelepeités segítene vagy egy erősebb rotuter csere
A garázs vezetéken megy, azt értem.
Azt még mindig nem értem, hogy a fenti gép hogyan csatlakozik?
Esetleg magyarul el tudnád mondani?
Próbálta már kicserélni a vezetéket?
Illetve van olyan is, hogy a router egyik kimenete gyors, a többi sokkal lassabb. Meg kéne nézni a leírást.
Ha ezekből egyik sem, akkor tényleg a géppel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!