Az e-mail címemet letiltotta a Facebook, miért?
Figyelt kérdés
Egy hétig nem használtam, most amikor beakartam lépni azt írja, hogy az e-mail letiltva (gmail-es).2023. júl. 29. 06:51
1/11 A kérdező kommentje:
Legutóbb amikor be voltam lépve a fényképek nézegetésen kívül semmi mást nem csináltam.
2023. júl. 29. 07:22
2/11 anonim válasza:
Facebook biztos nem tiltotta le az email címed :D
4/11 anonim válasza:
Hol írja, hogy le van tiltva? Azt írja, hogy nincs fiókhoz kapcsolva. A regisztráció utáni aktiváló linkre rákattintottál? Mert ha nem, az ilyen fiókokat 1-2 nap után törli a rendszer.
5/11 anonim válasza:
A képen sehol sem olvasható hogy letiltották.
6/11 A kérdező kommentje:
2023. júl. 29. 17:39
7/11 anonim válasza:
Akkor szokott ilyet mikor valaki több profilt akar csinálni, vagy pl még volt egy törölt profilod ami még nem szűnt meg teljesen.
Minden esetre ezt buktad. Regelj újra új email címmel, új tel számmal, és egy új böngészőből. (Olyan böngésző kell amivel sosem facéztál még.)
8/11 A kérdező kommentje:
#7 köszi!
2023. júl. 29. 18:13
9/11 anonim válasza:
#8 - megoldódott a problémád? Ugyan ez van nálam is
10/11 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam vele semmit mert csak egy telefonszámom van és ha kérne nem tudok másikat megadni neki. Egyedül élek.
2023. aug. 8. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!