Ha letiltja egy ismerős a Facebook profilomat, akkor minden eszköz/profil is le leszt tiltva, ami a letiltott Facebook profilom IP címét használja?
Figyelt kérdés
Én telefonon szoktam Facebook-ozni. Letiltott egy ember.
Megnéztem a másik profilom ugyanazon a telefonon, illeve csináltam egy új profilt ugyanazon a telefonon, de azokon sem találom azt az embert.
Ezután átmentem egy máskik telefonra, csináltam ismét egy új Facebook profilt, de ott sincs az az ember.
Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a Facebook tiltás az IP címre vonatkozik.
De mi van akkor, ha feljön ide a lakásba valaki, aki a saját Facebook profiljáról, a saját telefonján próbálná keresni azt az embert?
Akkor ha az én Wi-fimről csatlakozik fel, akkor az is automatikusan le lesz tiltva?
És mi van akkor, ha megváltoztatom az IP címet, és úgy csinálok új profilt?
2023. jún. 13. 06:43
1/5 anonim válasza:
Rossz a következtetésed, a tiltás nem IP alapú, csak arról van szó, hogy a Facebook nem mutat minden embert mindenkinek. Hogy pontosan mi alapján dönti el, azt nem tudom, mert az adatvédelmi beállításokban nincs erre opció, de tapasztalat alapján biztosra mondom neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát lehetséges, hogy ha feljön ide valaki a lakásba, és felcsatlakozik az én IP címemről, Wi-fimről a saját telefonján, akkor látni fogja azt, aki engem letiltott?
2023. jún. 13. 07:30
4/5 A kérdező kommentje:
Ez érdekes.
2023. jún. 13. 10:14
5/5 anonim válasza:
csak az adott profilt tudjja letiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!