Letiltottam facebookon egy ismerősömet, de feloldottam és nem találom. Ő se látja az én profilomat. Miért van ez?
Ideiglenesen nem el érhető.
Volt más is akit letiltottam de ha feloldotam egyből be tudtam jelölni. De most még se találja a profilját az illetőnek.
Bazzz+🥲
Így elküldi valamelyikőtök valamilyen felületen (akár sms-ben, e-mail -ben) a profilja linkjét:
Rányomsz a linkre, amit elküldött (a profilja linkjére) belépsz és bejelölheted, ennyi.
Azért nem kellene bazd+ ....
Értem mit írsz. Képzeld el ugyanezt csináltuk! De ahogy megnyitnám a profilt valami problémát ír ki.
Valami nem okés. Azt hittem tud rá valaki válaszolni, de ezek szerint te se tudsz.
Lehetetlen.
Ha mindkettőtöknek van regisztrált fiókja, akkor ennek működnie kell.
(Emlékezetem szerint a letiltás-feloldás dologban annyi kikötés van, hogy 48 órát kell várnod, hogy újra letilthasd, de ez a kérdésed szempontjából mellékes.)
Akkor küld el neki te a profilod linkjét, nyissa meg, lépjen be és jelöljön be téged.
Ha nem működik, akkor vagy segítség kell nektek valakitől, aki ért ehhez, vagy a haverod hazudik, és tiltva vagy csak nem mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!