Ez bunkóságnak számít? (Bővebben lent)
Instagrammon követem az osztálytársaimat és ők is engem. Ha posztolnak valamit azt mindig szoktam like-olni. De nem tudom miért ha tesznek ki valamilyen story-t akkor azt csak úgy szoktam megnézni hogy ha ott fent van az osztálytársam story-ja és mellette pl egy híresség story-ja van és akkor rányomok a hírességére és úgy megnézem az oszt.társam story-ját hogy teljesen nem lapozok át az oszt.társam story-jára és úgy ő nem tudja megnézni hogy én láttam a story-ját vagyis nem fogja neki mutatni hogy én láttam. És szinte összes oszt.társam story-jával így vagyok hogy így nézem meg ha tudom. De nem tudom miért vagyok ilyen😅 pedig szoktam velük beszélni és jóba vagyok mindegyikükkel.
És visszatérve a fenti kérdéshez az lenne hogy az bunkóságnak számít e hogy pl megnézem az egyik osztálytársam story-ját és akkor nem like-olom neki?
Ez nagyon bunkó dolog, nem is értem, hogy miért barátkoznak veled, szégyelld magad...
/s
Nagyon nagy bunkóság, nem is értem hogy lehet így élni. Nem azért van ott a like/szív gomb hogy ne nyomkodd.
Jézi meg a fa$za b+...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!