Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez bunkóságnak számít? (Bővebb...

Ez bunkóságnak számít? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Instagrammon követem az osztálytársaimat és ők is engem. Ha posztolnak valamit azt mindig szoktam like-olni. De nem tudom miért ha tesznek ki valamilyen story-t akkor azt csak úgy szoktam megnézni hogy ha ott fent van az osztálytársam story-ja és mellette pl egy híresség story-ja van és akkor rányomok a hírességére és úgy megnézem az oszt.társam story-ját hogy teljesen nem lapozok át az oszt.társam story-jára és úgy ő nem tudja megnézni hogy én láttam a story-ját vagyis nem fogja neki mutatni hogy én láttam. És szinte összes oszt.társam story-jával így vagyok hogy így nézem meg ha tudom. De nem tudom miért vagyok ilyen😅 pedig szoktam velük beszélni és jóba vagyok mindegyikükkel.

És visszatérve a fenti kérdéshez az lenne hogy az bunkóságnak számít e hogy pl megnézem az egyik osztálytársam story-ját és akkor nem like-olom neki?

2023. júl. 26. 12:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Remélem érthetően leírtam azért:)
2023. júl. 26. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Ez nagyon bunkó dolog, nem is értem, hogy miért barátkoznak veled, szégyelld magad...

/s

2023. júl. 26. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hú mi van? Ez nagyon kusza. Egyáltalán hány éves vagy?
2023. júl. 26. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy bunkóság, nem is értem hogy lehet így élni. Nem azért van ott a like/szív gomb hogy ne nyomkodd.

Jézi meg a fa$za b+...

2023. júl. 27. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!