Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan juthatok be nCore és...

Zacsik Dániel kérdése:

Hogyan juthatok be nCore és mik a felelőségeim?

Figyelt kérdés

Szeretnék bekerülni nCore, hogy tudjak filmeket/sorozatokat nézni a tévén is viszont ahogy utána néztem elégé komoly feltételei vannak amiben vannak homályos foltok, illetve elég ellentétes információkat is találtam.

1, Az oké, hogy belsősnek kell meghívót küldenie azért, hogy én is tag lehessek, de nincsen olyan lehetőség ahol én kifizetem a tagságomat az oldalnak vagy csak az játszik, ha egy idegennek elutalom az összeget prémiumra és pontokra a meghívóért (tudom lehet másoktól konkrétan fiokot vagy meghívót vásárolni, de az ha kiderül akkor tiltással jár úgyhogy azzal inkább nem kísérleteznék)?

2, Valahol meglehet-e találni az oldalnak a pontos szabályzatát, mert ami válaszokat látok hozzászólásokban azok is egyes pontokban ütköznek?

3, Ha véletlenül egyszer bekerülnék és én is megakarnék hívni egy barátomat az oldalra mégis milyen felelősséggel tartozok érte? Itt arra lennék kíváncsi mik azok a szabályok amiért én is tiltást kapok, mert ha mondjuk 8 hetes inaktivítási korlátot nem tartja be azért gondolom engem csak nem vonnak felelősségre.

2023. júl. 15. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Oldal szabályzatában benn van minden kérdésedre szinte a válasz, szóval kb azt kimásolhatnám ide, igazából bekerülni a nehezebb, kell ekresned valakit aki meghív, sajna premium nélkül már nem lehet egyáltalán emghívni.
2023. júl. 15. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy tudsz bekerülni, ha valaki meghív. Ha nincs nyoma annak, hogy vetted a meghívót/fizettél valakinek prémiumot, hogy meghívjon, akkor nem csapnak ki sem téged, sem azt, akitől vetted. Ez ugye tilos, de amiről nem tudnak, az nem fáj...

A legfontosabb szabály az, hogy amit letöltesz, azt vagy vissza kell tölteni 1-es arányig vagy pedig 48 órát seedben tartani.

Rangtól függően van egy bizonyos szám, ami alatt nem kell seedelned, nem kapsz büntetést, ha nem tartod be ezt a szabályt.

Ha nem akarsz feltölteni torrentet, más nagyon nincs, amíg el tudsz rontani. Max annyi, hogy be kell lépni ahhoz, ne dobjanak ki inaktivitásért.

Az oldal szabályzatát csak az látja, aki tagja az oldalnak.

Felelősség alatt pl az aránycsalást értik (az amúgy manapság már nem is fontos, hiszen nem csak arányt tartva lehet bent maradni), vagy ha a meghívottad meghívót árul, ilyenek.

2023. júl. 15. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Ja és azért is kicsaphatnak, ha a meghívottadnak dupla accountja van, de ez rád is vonatkozik:)
2023. júl. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!