Hogyan tudnék belépni az ncore oldal ra? Vagy mi a menete mert egyik ismerősöm se használja így nem tudom hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 19:37
2/7 anonim válasza:
Mi sem tudjuk, nem vagyunk tolvajok.
3/7 anonim válasza:
Sehogy. Meghívó kell.
2-es
Miért lennének tolvajok akik belépnek?
4/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm egy játék miatt kellet volan euro truck simulator 2 mivel tudom 2 ezer ért van steam de nem én magyar vagyok és amit lehet csak torentten szedem le azért köszönöm de és aki küldené a meghívot az hogy tudot belépni az oldal ra???
2023. júl. 2. 20:57
5/7 anonim válasza:
"de és aki küldené a meghívot az hogy tudot belépni az oldal ra???"
Senki sem fog neked ismeretlenül meghívót küldeni. A meghívó felelősséget vállal a meghívottért - ha a meghívott szabályt szeg akkor azért a meghívó is büntetést kap. Ráadásul a meghívás sok pontba kerül.
6/7 anonim válasza:
Egyetlen egy dolog miatt nem kell neked saját fiók. Azért, hogy ezt az egyet letöltsd, aztán meg soha többet ne használd, azért senki se fog küldeni meghívót.
7/7 anonim válasza:
Van 50+ ezer pontom, de egy vadidegennek nem küldök meghívót. Kérd meg az osztálytársaidat, hogy töltsék le neked. (Nehogy azt mondd, hogy az osztályodból senki nem torrentezik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!