Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valaki felmegy arra az...

Ha valaki felmegy arra az oldalra, hogy "doxbin.com" ,és nem csinál ott semmit,be sem jelentkezik ,lehet valami probléma?

Figyelt kérdés

#Doxbin
2023. júl. 13. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit keres ott akkor? Véletlenül nem találsz rá.

Nálam a vírusirtó meg sem engedte nyitni:

"Fraudulent page blocked for your protection

Fraudulent pages usually attempt to trick you into sending money with the intent of obtaining unlawful gain."

2023. júl. 13. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tartalmak vannak ott? Nem keresnék rá így, hogy semmit nem tudok róla, de a kérdés azt sejteti, elég gázos, netán illegális...
2023. júl. 13. 17:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát utána akart nézni, és ahogy bírta doxbin, Wikipédia helyett a doxbin.com-ra dobta rá. Lehet belőle valami baja?
2023. júl. 13. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen oldalról van szó.
2023. júl. 13. 18:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Valami illegális vagy nem tudom milyen ,utána olvastam redditen, azt írják ,hogy ha valaki csak úgy rámegy nem történik semmi
2023. júl. 13. 18:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne mismásolj összevissza! Ha véletlenül mentél is rá, látnod kellett, nagyjából milyen oldal… Kiskorúak, ilyesmi téma?
2023. júl. 13. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:

A Wikipedia szerint:

[link]

ez egy emberek személyes adatait - az érintettek beleegyezése nélküli - megosztó illegális oldal. És mint az összes ilyen oldalon fennáll a veszélye annak, hogy valami átverés (esetleg kártevő) található rajta - tehát nem érdemes összevissza kattingatni.

Ha nagyon kíváncsi vagy rá, akkor ne a Windowsos gépeden keresztül keresd fel, hanem egy virtuális gépbe (Virtualbox, Vmware Player, Qemu) telepíts egy Linuxot, majd arra tölts le egy Tor Browser-t és azon keresztül próbáld elérni. Így elszeparálhatod az élő rendszertől. De szvsz. felesleges felkeresni, biztonsági kockázat.

2023. júl. 13. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Véletlenül kerestem csak fel a wikit akartam, de doxbin.com-ra dobott, és nem a faszsagot beszélem ,nem láttam rajta semmit, nem is kerestem rajta semmit,kiléptem utána, mert nem tűnt valami megbízhatónak,semmi illegális tartalmat nem láttam rajta,szóval remélem nem szereztek rólam semmit,egyszer mentem rá, szóval remélem semmi nem lesz, mert igazából nem is érdekel az egesz doxbin oldal,csak kíváncsi voltam miaz,de ahogy utána néztem valami illegális fisfos szóval ja
2023. júl. 13. 19:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Fenáll a veszélye annak,hogy csak látogatás és semmittevés után lehet belőle valami?
2023. júl. 13. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakember, de ha azt írtad, bejelentkezés is kell, akkor szinte tuti, hogy nem.
2023. júl. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!