Ipadem minden alkalmazásból kilépeget, újra kell mindig indítanom. De utána kb. 1-2 nappal újra ez a probléma jelentkezik. Ez miért van?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 16:31
1/6 anonim válasza:
csinálj egy kényszerített újraindítást
főgomb, plusz a fels gombot hosszan nyomd amíg újra nem indul és meg nem jelenik az alma logó
Ha ez nem segít akkor vissza kell állítani gyári állapotba.
2/6 anonim válasza:
Ellenőrizd hogy nem nagyon kevés-e a szabad tárhely illetve ha iPad Air 2-nél (2014) régebbi a gép akkor már cserére szorul.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 azt szoktam, újraindítani. A kérdésben is írtam. Újraindítom, de 1-2nappal utána megint kidob alkalmazásokból
2021. máj. 20. 16:45
4/6 A kérdező kommentje:
#2 szerintem az lesz a probléma, hogy kevés a tárhely…mit csináljak? Bovsi, nagyon hülye vagyok az ilyen dolgokhoz..😅
2021. máj. 20. 16:46
5/6 anonim válasza:
"azt szoktam, újraindítani. A kérdésben is írtam"
bocsánat, azt hittem, hogy csak simán kikapcsolod és újra be.
"nagyon hülye vagyok az ilyen dolgokhoz"
akkor esetleg fogalmazhatnál pontosabban és részletesebben. kevesebb szmájli, több infó!
Tárhely:
Beállítások -› Általános -› iPad tárhely
Itt pontosan láthatod, hogy mi foglalja a helyet.
Ha van olyan app ami sok helyet foglal és nem nagyon használod, akkor töröld le.
Illetve vannak olyan appok amik sok adatot felhalmoznak. Ezeket töröld le és telepítsd újra, így kevesebb helyet fognak foglalni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. máj. 20. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!