Üdv 4 hónapja dúrván fent áll egy olyan problémám nekem és pár embernek egy utcával arréb hogy kereken este 5 óra után 30 tól 60% ig terjedő packet loss jelentkezik. ???
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor csinálni?#Szarthome
2023. febr. 24. 17:55
1/7 A kérdező kommentje:
Nem túlzok szerintem 10x hívtam az ügyfélszolgalatot thome volt kint 2x 2 kulonbozo kolega egyik próbált megetetni hogy nálam van a baj mert jó a jel a másik azt mondta hogy nálam van a baj routert kicserélte azt mondta ha rossz hívja. Hívtam 10x mindig talált valami okot hogy megetessen hogy a szerver a rossz ami kizárt mert Faceit szervereken játszok és a többi 9 playernek nem jelentkezik ilyen hiba. Az is érdekes hogy mikor mondom hogy 3 embernek jelentkezik egyszerre ez a probléma úgy tesznek mint ha a falnak beszélnék
2023. febr. 24. 17:55
2/7 A kérdező kommentje:
Mielott barki kerdezne igen panaszt is írtunk de nem foglalkozik vele senki
2023. febr. 24. 17:57
3/7 anonim válasza:
Nézd, az már félsiker, ha te érted mit akartál ide írni....de gyanítom, ha a thome-nak is így írtatok panaszt, akkor éppen Grétsy Lászlóval fordíttatják azt...
4/7 anonim válasza:
Pénzbe kerül a panasztétel, de ha megteszed akkor onnantól kezdve kötelesek kivizsgálni a problémát.
Nálam elég volt (vodafos) megemlíteni NMHH-t és másnap már jött is a kolléga intézkedni.
5/7 anonim válasza:
Az még nem hangzott el mi a kérdés tárgya?
Betárcsázós net, adsl, vdsl, koax, optika, mikrós(wifis), műholdas, stb..?
6/7 A kérdező kommentje:
elhangzott a kérdés: Ilyenkor mit lehet csinálni (amikor már az ügyfélszolgálat sem tud vagy nem akar)
2023. febr. 24. 18:52
7/7 A kérdező kommentje:
koax kábelről jön az internet
2023. febr. 24. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!