Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Látja egy weboldal ha VPN...

Látja egy weboldal ha VPN használok?

Figyelt kérdés

Szeretnék befektetni az Olympo trade-ba. Ez nem érhető el Magyarországon. VPN szeretnék használni. Ezt látják? Nem szeretném ha befizetek és letiltsák a fiókom, a szabályzat megkerülése miatt.

Tudna valaki segíteni értelmes válasszal?

2023. júl. 11. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehetetlen kideríteni hogy vpn ip-t használsz.
2023. júl. 11. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem akarnak annyira nyomozni, alapvetöen látják vagy sem? Hogy VPN használok. Nem hiszem hogy 20 millió tag közt ezt reszletesen egyesével megnézik. Csak azt nem tudom hogy elsőre látják-e.
2023. júl. 11. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Alapból nem látják. Megpróbálhatnak vezetni feketelistát, de olyan sok VPN szolgáltató van hogy ez szinte lehetetlen, meg időnként ők is cserélik az IP címeket, pont emiatt. Szóval belefuthatsz tiltásba, de másik szerver vagy VPN szolgáltató választásával megkerülhető. A gond ott kezdődik, hogy hogyan fizetsz be? Mert ott már nem tudod elrejteni a kiléted, max ha kriptóban fizetsz.
2023. júl. 11. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy melyik VPN szolgáltatót használsz. Mert ha valamelyik nagyobb szolgáltatónál vagy (ProtonVPN, NordVPN, Express VPN, Mulvad, Adguard VPN, Hotspotshield, Windscribe), akkor elég nagy valószínűséggel fogsz lebukni, amennyiben az oldal "Harap" a vpn-ekért. Tekintve hogy minden oldal látja az IP címed, és ami most a lényeg, az ISP-d nevét. Tekintve hogy ha az oldal rendelkezik legalább egy minimális VPN védelemmel, akkor fel fog tűnni nekik az, hogy egy VPN szolgáltató által használt internetszolgáltatást használsz, tekintve hogy a VPN szolgáltatók nem lakossági szolgáltatókon keresztül üzemelnek, hanem VPN szolgáltatásokra kihegyezett netszolgáltatásokon. Európában a legnépszerűbb ilyen az M247 europe, és a legnagyobb VPN szolgáltatók rendelkeznek szerverekkel az M247-nél. Az USA-ban is bizonyára van olyan VPN-ekre kihegyezett szolgáltatás, ahol a VPN szolgáltatók bérelhetnek szervert, csak olyat nem ismerek, mivel még soha nem volt szükségem VPN szerverre. De a szóbeszéd szerint a VPN szolgáltatók az USA-i szervereiken jobban odafigyelnek arra, hogy ne bukjanak le az ügyfelek velük, és könnyedén lehessen használni. De alapvetően igen, ha az oldal nagyon ki akarja deríteni, hogy VPN mögött vagy-e, vagy sem, akkor minden további nélkül meg tudja tenni, mert nyitott könyv előtte az IP címed, és a netszolgáltatód is, és ha ez egy szűrőn fennakad, akkor nem tudsz továbblépni.

Én úgy szoktam ezt a problémát megoldani, hogy nem nagy szolgáltatóknál fizetem ki a fél vesém árát, hanem helyette bérelek magamnak egy kis teljesítményű VPS szervert abban az országban, ahol VPN-re van szükségem, a lehető legolcsóbbat, rakok rá egy Ubuntut, és azon a gépen húzom fel a saját kis VPN szerveremet. Annak saját dedikált IP címe van, ami nem változik, pláne mert azt az IP címet kell használnod a belépéskor.

Ezzel a módszerrel nekem még soha nem volt sehol semmi bajom. Ilyen szervert béreltem már Magyarországon, Törökországban, és franciaországban. Minél kissebb a szolgáltató, annál kissebb az esélyed a lebukásra, és minél kevesebben használják az IP címed, annál kevesebb a lebukás veszélye.

2023. júl. 11. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"4. Terms of Use for the Company’s Services

4.3.

The Company reserves the right to suspend trading and/or non-trading transactions on the Client’s Account if it is discovered that the Client’s identification details are incorrect or inaccurate. "

Magyarul a cég fenntartja a jogot hogy felfüggessze a tranzakcióidat, ha valótlan vagy helytelen adatokkal próbálkozol. Aztán majd futhatsz a pénzed után. De ha ez neked megéri...

2023. júl. 11. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 "Megpróbálhatnak vezetni feketelistát"

Meg is próbálnak, de általában nem ők maguk, hanem vannak előre elkészített feketelisták. Ezeket egész könnyű beállítani, és elég nehéz megkerülni, tekintve, hogy gyakran aktualizált listákról van szó.

A másik dolog, hogy pénzügyi területen nem érdemes szembe menni a szabályokkal. Könnyen jogi következményei is lehetnek a dolognak, ami jobb esetben csak azzal jár, hogy elveszíted az oda befektetett pénzed. Rosszabb esetben még a hatóságok is rádszállhatnak, bár azért ez idehaza ritka.

2023. júl. 11. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Látja, sőt a weboldal üzemeltető szűrheti is a VPN-t. Én is csináltam ilyent, ha valaki VPN-ről jött, akkor kiírta, hogy a tartalom nem tekinthető meg, csak ha kikapcsolja. Ezt chat oldalnál alkalmaztam, mivel ott ha valakit tiltottunk, VPN-ről visszajött. Fontos megjegyezni, hogy nem országokat, hanem VPN-t szűrtem, azaz Magyar VPN szerver is fennakadt, miközben minden országból elérhető volt az oldal, ha nem VPN-el jöttek.

Más kérdés, hogy sok (a legtöbb) weboldal nem szűri, illetve korlátozza a VPN-t. Ha pedig működik, akkor nincs jelentősége, hogy lássák.

2023. júl. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!