Mióta használod a gyakorikérdések.hu weboldalt, milyen
témakörökben szoktad használni és mennyire vagy
megelégedve a válaszokkal?
Évek óta. Mostmár nem kérdezek és ritkán válaszolok.
A kérdéseimre soha nem kaptam releváns választ.
Válaszolni csak olyan témakörökben szoktam, amikhez tényleg értek (pl.: a szakmámba vág), de mindig van olyan, aki kétségbevonja a válaszomat. Akkor is, ha mondjuk konkrét jogszabályt másolok be.
2022. szept. 27. 18:57
2/10 anonim válasza:
Legtöbbször a mentális betegségek kategóriában vagyok jelen, ugyanis ilyen gondjaim vannak. Egyébként szoktam válaszolni véletlenszerű kérdésekre is, már ha van rá észerű válaszom.
2022. szept. 27. 19:20
Általában itt a Számítástechnikába, de néha nézegetem a Magyar Politikát, Szexualitást, Valláskritikát is. A válaszokkal összességében nem vagyok megelégedve. A kérdéseim közül a legtöbben azzal vannak elfoglalva, hogy ezt és ezt én mért akarom és miért így és miért úgy... és a kérdésemre meg egyszerűen nem kapok választ. Vannak kivételes esetek amikor 3 oldalnyi veszekedés után csak sikerül kicsikarni egy témához illő szakmai választ, de ez nagyon ritka. Inkább mindenki csak kötekedik.
2022. szept. 27. 19:44
2007 márciusában válaszoltam egy kérdésre (egy másik regisztrációval). Ezzel az email cimmel 2009 óta vagyok fenn. Azóta csak 27 kérdésem volt, inkább csak válaszolgatok. Inkább szórakozás az oldal a számomra, de, ha komoly válaszra van szükségem, akkor szakemberhez fordulok. Ha a válaszommal esetleg segiteni tudok (mert a szakmámba vág a kérdés), akkor viszont leirom.
2022. szept. 27. 19:57
3-4 éve talán, de még más profillal kezdztem, leginkább itt és az Üzlet kategóriában vagyok.
Kérdezni nem igazán szoktam, látva a színvonalat inkább más platformokon teszem fel a kérdéseimet.
2022. szept. 27. 20:56
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és minden válaszadóval teljesen egyetértek, ment mindenkinek a like gomb. Az adott kérdést hosszú távon is kint fogom hagyni, mert más emberek véleményére is kíváncsi vagyok.
És te, kérdező? Te titokban tartod, hogy mióta és milyen témakörök és mennyire vagy elégedett? :)
2022. szept. 28. 17:05
kb 12-13 éve vagyok ide regisztrálva, az Üzlet és pénzügyek, Tudományok, Szórakozás Számítástechnika, Otthon, Közlekedés és Elektronikus eszközök témakörökben szoktam válaszolni, kérdést nem igazán szoktam kiírni.
2022. szept. 29. 14:40
Fél éve. Mindegyik témakörhöz hozzászólok.
2022. okt. 4. 12:17
Talán 2016-ban találtam rá az oldalra. Nem gyakran szoktam válaszolni, de ha mégis megteszem, akkor azt általában a számítástechnika; sport, mozgás; fogyókúrák és egyéb kérdések kategóriákban szoktam, ritkán máshol is.
Kérdésre még nem kaptam releváns választ. Ha konkrét válasz van a kérdésre és nem találtam meg Google-lel, akkor általában más sem szokta (Mert egyszerűen nincs rá válasz), ha véleményre vagyok kíváncsi, akkor pedig úgyis én tudom a legjobban, hogy mi lesz nekem a legjobb, maximum álláspontokat lenne jó meghallgatni, de sok értelmes és segítő választ nem szoktam itt látni, így...
2022. okt. 27. 12:50
További kérdések: