Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudja a facebook hogy...

Honnan tudja a facebook hogy ismerhetem ezt az embert?

Figyelt kérdés

Egy biztonságiőr a munkahelyemről, de konkrétan alig látom, csak nagyon ritkán, akkor illendőségből köszönünk. Két közös ismerősünk van, akiknek semmi köze nincs a munkahelyemhez.

Azért fura, mert nem olyan rég óta látom ezt a fickót, talán új lehet.

De tökre ijesztő hogy feldobta így úgy hogy a nevét se tudtam, és nincs semmiféle közös ismerősünk a facebookon, ami alapján köthető lenne oda.

A nevét sem tudtam, csak most ahogy láttam.

Csak véletlen lenne?

2023. jún. 30. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a GPS-koordináták miatt, sokat vagytok közel, és közös ismerősötök is van. De nem biztos.
2023. jún. 30. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos a Facebook a telefonokon olyan adatokhoz is hozzáfér, amikről nem is gondolnád.

Szerintem is a hely mindkét telefonon be van kapcsolva, és úgy lőtte be a facebook.

2023. jún. 30. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan, hogy életemben 1x utaztam vele a buszon. És másnap ott volt ajánlások között :D
2023. jún. 30. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a mai gps már baromi pontos. Bemegyek az utcán mondjuk a Réka virágboltba és már ír is a Google, hogy értékeljem a virágboltot. Pedig 2 méterre jobbra egy dohánybolt van, balra meg egy műkörmös. Szerintem érzékeli, hogy egy egységben dolgoztok így arra következtet, hogy ismerhetitek egymást.
2023. jún. 30. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
#3 Én nem hiszem, hogy egyetlen együtt utazás számítana. Ha sokan szoktak lenni, talán csak nem vetted észre eddig. Vagy más van a háttérben.
2023. jún. 30. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, helyadatok alapján javasolja a Facebook.

A Google is csinál ilyeneket, ha be vannak kapcsolva a helyadatok megjegyzése. Én nemrég értem haza az egyik játszótérről, rögtön küldte is az értesítést a Google, hogy "Miért az XY játszótér? Átlagosan 4,7 csillagra értékelték...".

2023. jún. 30. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

5# hagyjál már bazdmeg.

nem, ritkán utazok busszal. ne keresd már kifogást...

2023. jún. 30. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
és ráadásul nem is odavalósi...
2023. jún. 30. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 Baxd meg te. Azt írtam, hogy HA sokan szoktak lenni. De így nyilván tényleg arról van szó, hogy egyszer együtt utaztatok...
2023. jún. 30. 20:17
 10/10 anonim ***** válasza:

"Két közös ismerősünk van", "nincs semmiféle közös ismerősünk"

Na most akkor melyik? Egyébként valószínűleg azért, mert sokat lát a GPS közel egymáshoz, nekem egy osztálytársamat dobta be. Olyan embert még soha nem dobott be, akivel buszon ültem volna együtt, pedig nagyon sok állandó utassal találkoztam.

2023. jún. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!