Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tuudtok valami jó ingyenes...

Tuudtok valami jó ingyenes VPN-t ajánlani nekem?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne VPN-re, utánanéztem a neten, de elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem nagyon értek hozzá, hogy melyik miért jó és hogyan kellene használni. Segítene nekem valaki, melyik VPN egyszerűen telepíthető, használható, és lehetőleg ingyenes?

Köszi előre is

2023. jún. 28. 16:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mit mondtál, mire kell?
2023. jún. 28. 16:42
 2/20 A kérdező kommentje:
Van néhány oldal, amit a szolgáltató nem enged megnyitni, azok elérésére lenne szükségem
2023. jún. 28. 16:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Jől informálódtam, a VPN ilyenre való?
2023. jún. 28. 16:45
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Aztán mik azok az oldalak?
2023. jún. 28. 16:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Van ennek jelentősége a VPN szempontjából?
2023. jún. 28. 16:46
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak ennek van.
2023. jún. 28. 16:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Aki az ingyenes VPN-ekben aki bízik az h*lye. Mit értesz jó alatt?
2023. jún. 28. 16:57
 8/20 A kérdező kommentje:

@7 ami megfelel arra a celra, amire nekem van szuksegem. Erdemesebb akkor a fizetosok kozott nezelodni? Miert nem jok az ingyenesek?

Nem tudom hogyan mukodik a VPN, nekem ahhoz lenne szuksegem ra, hogy nehany weblapot elerjek, amit a szolgaltato blokkol jelenleg. Erre jo a VPN?

2023. jún. 28. 17:10
 9/20 anonim ***** válasza:
De mégis, mik azok a weblapok amik nélkül ennyire nem tudsz élni?
2023. jún. 28. 17:11
 10/20 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázni kell az ingyenes VPN-ekkel, van ahol az adatainkkal fizetünk az ingyenességért cserébe. Természetesen vannak megbízható ingyenes VPN szolgáltatók, ebben az üzleti modell, hogy egy alap szolgáltatás ingyenes, aki meg többet szeretne, meg kell vennie. Itt lényegében a prémium szolgáltatásra előfizető felhasználók fizetik az ingyenesek szolgáltatását. Küldök néhány megbízható ingyenes VPN-t, mindegyiknél ez az üzleti modell.

[link] - sokak szerint ez a legjobb ingyenesen is használható VPN, ami biztos, hogy ez az egyetlen, ami korlátlan adatforgalmat ad. A free csomagban három ország szervereihez csatlakozhatunk, ezek Hollandia, USA és Japán. Viszont ebben a három országban vagy 100 szerver van, a sebessége közepes, hozzánk a Holland van a legközelebb, ezen többször mértem 400 Mbit/s feletti sebességet is (ez egész jó egy ingyenes VPN-hez képest). A torrent nem engedélyezett vele, viszont több streaminget is felold (bár hivatalosan ez csak a prémiummal garantált, viszont pozitívok a tapasztalatok ingyenessel is). Ha nem számít a szerver helyszín ország (a Holland szerverük elég gyorsan működik nálunk), akkor a korlátlan adatforgalom miatt erősen ajánlott szolgáltatás.

[link] - ez mindössze havi 2 Gb adatforgalmat ad, ami nem túl bőkezű, de ha csak alkalomszerű használatra kell, elegendő lehet. Ettől függetlenül a biztonság és megbízhatósága miatt a listám második helyére került. Évente van független audit (biztonsági teszteknek vetik alá a programot és szolgáltatást), ezért ez az egyik legbiztonságosabb VPN szolgáltatás a piacon. További előny, hogy az összes ország szervereihez csatlakozhatunk vele, amihez a prémium ügyfelek is (az adatforgalmi korlátot leszámítva mindent tud az ingyenes is, amit a prémium verzió). Van Magyar szerverük is, ha Magyar IP-re van szükség.

[link] - ez havi 10 Gb adatforgalmat ad, ami szintén alap használatra elég. Az ingyenes szolgáltatással 11 ország szervereihez csatlakozhatunk. Náluk van havi fizetéssel a legolcsóbb VPN, Build A Plan szolgáltatással 3 dollárért kell minimum rendelni (ajánlott két országot kiválasztani, amiből az egyik Magyarország, és a korlátlan adatforgalmat - unlimited data - bepiálni).

[link] - szintén havi 10 Gb adatforgalmat ad ingyen, 12 városban. Eddigi tesztjeim során ez bizonyult a leggyorsabb ingyenesen is használható VPN-nek. Ha elfogy a 10 Gb, van egy vészhelyzeti szerver (ezt külön kell aktiválni a weboldalukon, és csak a 10 Gb elhasználása után lehet). Ezzel egy darab véletlenszerű szerverre csatlakozhatunk és 1 Mbit/s a sávszélesség korlát. Ez nem túl nagy, de alap böngészésre megfelel és korlátlan (így nem maradunk teljesen VPN nélkül). Nálam a Német szervert adta be.

A többszörös regisztrációt minden VPN szolgáltató tiltja, ha észre veszik, felfüggesztik a fiókot (illetve regisztrációkor jelzi, hogy már regisztráltál). Tipp: akár mind telepítheted a fenti VPN-eket, természetesen egyszerre csak egyre csatlakozz, így kihasználhatod mindegyik előnyét és összeadódnak az adatforgalmak is.

2023. jún. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!