Ajánlana valaki használható torrent oldalt ajánlani nekem, ahova nem kell meghívó, ingyenes a regisztráció, vagy esetleg egyszeri SMS díjas? Az még bőven beleférne egy jó torrent oldalért.
Ebbe mi nem tűnt értelmesnek? Magyar oldalak közül csak az ncore használható. Az SMS díjas oldalak mind lehúzások, a maradék pedig gagyi.
Kevesen használják/seedelik és szar minőségű anyagokkal szemetelik tele.
Szerezz egy meghívót. Csak van valaki az ismeretségi körödben, aki használja....
Ncore szerelmes az ...
Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. A kérdésedből nem derült ki számomra, hogy szándékosan sz*patni szeretnéd magad. Azt gondoltam, csak kevés magyar torrent oldalt láttál még, és jó hiszemben meg akartalak kímélni a gagyi oldalakkal való szívástól.
Persze van élet azon kívül is. Én is használok még egy pár trackert, csak kivétel nélkül mind külföldi, és egyáltalán nincsenek rajtuk magyar tartalmak.
Jelenítsd meg a neved, és ne aggódj, biztos lehetsz bennne, hogy több kérdésedre nem írok választ.
Többféle szempont szerint is rendezhető lista:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!