Hogyan működik a darkweb és miket is lehet ott csinálni pontosan?
Sziasztok!Először is kérlek benneteket,hogy ne trollkodjatok meg poénkodjatok,mert ez nem az a téma szerintem!Köszönöm!Hallottam olyanokat az oldalról,hogy fegyvereket,lopott ékszereket,lopott hitelkártyákat, tudatmódosító szereket,de még bergyilkost is lehet rendelni az oldalon.Ebből mi az ami valóban igaz?És szerintetek a rendőrség hozzáfér az oldalhoz és ha igen akkor miért nem tesznek ellene semmit?Akik jártasak a témában bizonyára hallották Peter Scully nevét.Az a beteg pedofil állat a darkwebre fölötte fel,ahogy kislányokat molesztált,kínzott és ölt meg.Na őt az oldalon keresztül kapták el,de bizonyára rengeteg díler,tolvaj,bérgyilkos van az oldalon,akik szabadon üzletelhetnek és bűnözhetnek.Sőt olyan videók is keringenek a neten,hogy egy lány a kamerába mutat egy táblát,amin az áll,hogy évek óta fogva tartják egy szobába és 3 napja nem evett nem ivott semmit és segítséget kért.Aki járt már az oldalon találkoztatok hasonló videókkal?És bárki számára teljesen könnyedén elérhető ez az oldal?
Köszönöm a válaszokat!
Ja igen, ez a csávó csinálta a Daisy-s videót. Fú baszki, én egyetlen egy homályos képkockát láttam abból a videóból, de nekem az is elég volt ahhoz, hogy utána évekig nem is néztem a dark web felé. Nem bírom a gore-t, ha gyerekeket bántanak, azt pedig még annyira sem.
" A Silk Road üzemeltetője elleni egyik vád is az volt, hogy dark webről rendelt bérgyilkosokat hat ember megölésére."
Igen nála volt ilyen vád, viszont ő az egyik helyi drogelosztó motoros bandával vagy mivel boltolta ezt le és az elkövetést sem tudták bizonyítani.
Kb az összes "hitman" szolgáltatást nyújtó oldal az scam volt.
Kérdező:
pár hónappal ez előtt orosz katonák is erőszakoltak fiatalkorúakat is. Üdv a való világban.
Ahogy látom, eleve keveredik két fogalom.
A sötét internet (dark web) nem egyenlő a Torral. A "dark web" az interneten fellelhető illegális tartalmak és szolgáltatások összessége. Több definícióját is hallottam már az évek során, van, amelyik szerint csak a Tor-on keresztül elérhető illegális tartalmakra vonakozik a megnevezés, van olyan, ami szerint minden illegális tartalomra, és van olyan, ami szerint csak olyan illegális tartalomra, ami közvetlenül nem érhető el, csak speciális szoftver, vagy jogosultság útján. Akármelyik definíciót is vesszük alapnak, egy biztos: a Tor az nem a dark web. És egyébként a Tor nem is egy protokoll, hanem egy hálózat, vagy ha úgy tetszik, egy technológia. Protokoll tekintetében ugyanúgy TCP, HTTP, stb. protokollokat használ, mint a "sima" internet.
PálUtcáról pedig annyit, hogy egy jó beszélőkével rendelkező, és sokszor tényleg érdekes témákat felsorakoztató ember, viszont a kritikai gondolkodás nem az erőssége. Az iskolában elszenvedett sérelmei miatt zsigerből gyűlöl mindent, ami az oktatással kapcsolatos, olyan szinten, hogy meggyőződése, hogy MINDEN, amit szervezett oktatásban tanítanak, az csak és kizárólag hamis lehet. Ezt meg is indokolja, miszerint azért gondolja így, mert sok dolog van, amire nincs 100%-os magyarázat. Ezzel szinkronban kételkedés nélkül elhisz olyasmiket, amikre meg egyáltalán nincs logikus magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!