Telekom Gigaerős Net 1000/1000 albérletbe való bekötéséhez szükség van a tulajtól valamilyen dokumentumra(bérleti szerződés?)/írásos beleegyezésre?
A tulajnak persze szólok, hogy fogják fúrni a falat, de kell e valami dokumentum/írásos beleegyezés a részéről?
4 éve lakok itt, de feketén: csak kézzel írott bérleti szerződés van.
Most Vodafone-on vagyok, és ők kértek írásos beleegyezést a tulajtól ahoz hogy kifúrhassák a falat.
Ha van behúzva réz kábel vagy megengeded a szerelőnek, hogy kikösse a Vodát akkor nem kell fúrni, simán ráköti az optika kábelét a másikra és elkezdi kihúzni a falból így helyet cserélnek a vezetékek.. Nyilván ehhez kell, hogy hozzá lehessen férni ahhoz ahol fut a kábel, például az álmennyezetben a folyosón.
Nálam a Telekom nem kért semmi extrát, jött a szerelő, rákötötte a réz kábelre az optikát, az álmennyezetnél kihúzta a falból és kész. Bár a nevem kint van az ajtón, nem tudom, hogy csak ezért nem kért-e semmit.
Szintén albérlet, Diginél egy hónapja kötöttem a szerződést.
Semmilyen tulajdonosi hozzájárulást nem kértek, sem bérleti szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!