Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi ügyfélkapuba belépés?

Digi ügyfélkapuba belépés?

Figyelt kérdés
Bekötötték a netet, de nem kaptam szerződést, a számlázásnál az online opciót választottam (e-számla), de ahhoz be kell lépni a digi ügyfélkapuba, ahova kell szerződésszám. Ezeket majd az első számlázáskor küldik e-mailben, vagy hogy lesz? Válaszokat köszi előre is!

2022. szept. 7. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

A Digi meg az elbalfékeskedett rendszerük...

Én is szívtam velük eleget, mert hol küldenek e-mailt a számláról, hol nem, az ügyfélkapujuk meg konkrétan olyan, mintha önmagukat velünk együtt tövig le akarnák szivatni. Szerintem náluk fizetnek legalább két embert azért, hogy az ilyen elcseszett dolgokat kitalálják, és még legalább egy tucat másikat, hogy megvalósítsák. Ők a Digidióták. :D

Komolyra fordítva a szót, szerintem kérdezd meg. Az a baj velük, hogy ha online kéred a szerződést meg a számlát, akkor két opció van:

- vagy a Plútó felé kerülővel érkeznek meg a dolgok mikor már levélben is felszólítottak a fizetésre

- vagy olyan kozmikus sebességre gyorsítják a számládat, hogy elég a Napban, mielőtt visszafordulva megérkezne hozzád.

Röviden, zaklasd őket, mielőtt addig húzzák az időt, hogy késedelmi díjat kell fizetned.

2022. szept. 7. 02:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Regisztrálni kell, amihez az ügyfélkód és az első számla sorszáma kell. Az ügyfélkód rajta van a szerződésen, az első számlát nyilván meg kell várni, de a napokban készítik, így ha már be van kötve egy ideje akkor most meg fogod kapni. Ha nem mondtad hogy elektronikusan kéred, akkor postán.
2022. szept. 7. 09:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, ha valakinek még hasznos lenne ez a kérdés, ma küldték ki a számlás e-mailt minden fontos adattal, szóval csak 1 hetet kellett várni.
2022. szept. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!