Digi ügyfélkapuba belépés?
A Digi meg az elbalfékeskedett rendszerük...
Én is szívtam velük eleget, mert hol küldenek e-mailt a számláról, hol nem, az ügyfélkapujuk meg konkrétan olyan, mintha önmagukat velünk együtt tövig le akarnák szivatni. Szerintem náluk fizetnek legalább két embert azért, hogy az ilyen elcseszett dolgokat kitalálják, és még legalább egy tucat másikat, hogy megvalósítsák. Ők a Digidióták. :D
Komolyra fordítva a szót, szerintem kérdezd meg. Az a baj velük, hogy ha online kéred a szerződést meg a számlát, akkor két opció van:
- vagy a Plútó felé kerülővel érkeznek meg a dolgok mikor már levélben is felszólítottak a fizetésre
- vagy olyan kozmikus sebességre gyorsítják a számládat, hogy elég a Napban, mielőtt visszafordulva megérkezne hozzád.
Röviden, zaklasd őket, mielőtt addig húzzák az időt, hogy késedelmi díjat kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!