Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Netflix jelszómegosztás?

MuSky kérdése:

Netflix jelszómegosztás?

Figyelt kérdés

prémiumra fizettem elő a 4k tartalom miatt, 4 eszközön lehet nézni és azt nem tudom, hogyan ellenőrzik, hogy egy háztartásban vannak-e?

ti kísérleteztetek már vele?

2023. jún. 10. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Írd ide ki a jelszavadat ha meg akarod osztani...
2023. jún. 10. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy úgy van, hogy ki kell választanod egy háztartást (bejelentkezési hely, azonosított hálózat, router), ami az alapértelmezett lesz, és oda rendszeresen fel kell lépned hogy igazold a helyszínnel a hozzáférési jogosultságot. Ha idegeneknek osztod meg a jelszót, nem fognak tudni az otthoni netedről bejelentkezni egyszer sem, így kizárja a rendszer őket.

+2 felhasználót (a 4 eszközből kettőt) havi +1000 forint/felhasználó áron hozzá lehet adni, akiknek nincs ilyen bejelentkezési kötelezettsége, ez számít a háztartástól független hozzáadott fióknak.

Részben itt írnak erről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2023. jún. 10. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
ÁÁh értem, akkor notival pl utazhatok és nézhetem szállodai wifiről csak mondjuk hetente egyszer jó ha bejelentkezek az otthonról is?
2023. jún. 10. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Több cikkben a havi egyszeri "becsekkolást" írták.
2023. jún. 10. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha egy rokon vagy barát gyakran meglátogat konkrétan működhet is.
2023. jún. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!