Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok a Netflix Új...

Mit szóltok a Netflix Új dobására?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szóltok ehhez az új dobásról? az ottani komment szekcióban megy a kakas viadal is.

Ez vajon milyen hatással lesz a Netflixre nézve? ti is szoktátok osztani a fiókot?

#Netflix #fiókosztás
2023. máj. 24. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit szólok? Semmit. Eddig sem voltam annyira csóró, hogy kétezer forinton problémázzak.
2023. máj. 24. 12:47
 2/9 P.O.C. ***** válasza:
58%
Sz*rok rá, minden fent van torrenten. Ráadásul szinkronosan, ami Netflixnél erősen kétes.
2023. máj. 24. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Semmit, ami kell megvolt eddig is, nem fogok elöfizetni 22 streaming szolgáltatásra csak mert valami itt van valami meg ott.
2023. máj. 24. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

2# 3# "Ráadásul szinkronosan, ami Netflixnél erősen kétes."

Egyik, Utóbbi idők során sok Magyar szinkronos tartalom jön, az újak már szinte magyar szinkronnal jön, a régebbi tartalmaik szintén folyamatosan, illetve külső tartalmak is szinkronnal pl Doktor szöszi, satöbbi..

Itt nézheted hogy melyik van szinkronnal és kommentekben is: [link]

Másik, torrenten csak addig lesz film vagy sorozat, amíg valaki fizeti tiszteségesen a szolgáltatásokat.....

2023. máj. 24. 15:23
 5/9 P.O.C. ***** válasza:
79%

#4: Vagy 2-3 hónapja nyitottam ki utójára az appot, akkor 3 film amit szerettem volna megnézni angol volt. Szóval inkább letorrenteztem.

Meg ilyen baromságokat is csinálnak, hogy hogy 1 évedot kihagynak a szinkronból. Lásd "A kiábrándult királylány" Első szinkronos második nem, 3.4. évad megint szinkronos. Kész röhej. :D

"Másik, torrenten csak addig lesz film vagy sorozat, amíg valaki fizeti tiszteségesen a szolgáltatásokat....."

Ebben tökéletesen egyetértek. Ha nagy sorozat és filmb*zi lennék, akkor elő is fizetnél de havi szinten max 10 film, meg egy sorozat. Ezért nekem nem éri meg. És van hova költeni, ha minden fa.sságra előfizetnék, vajas kenyeren élnék.

2023. máj. 24. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Aki ezen felhorkant mondja már el nekem legyen szives, hogy hogyan van az hogy a kb ugyanannyiba (vagy inkább többe) kerülő pizzát szó nélkül kifizeti és betömi a hombár fejébe, reggel meg lehúzza a wc-n. De a netflixért nem hajlandó fizetni 2500 forintot amiért egész hónapban végtelenül nézheti a filmeket? Ez kevesebb mint egy doboz cigi. Amiből a baromarcú 2-3 dobozzal is elszív egy nap. Sorolhatnám mi kerül még annyiba amennyiért bambára nézheti magát az ember.
2023. máj. 24. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

Ha lenne pizza is ingyen azért se fizetne senki, nyugodt lehetsz, szóval a példa hibás.

Mintha azt mondanád, hogy kaphatsz palackozott levegőt miért nem veszi azt mindenki ahelyett amit ingyen beszívhat....

2023. máj. 24. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy hibás. Csak szimplám ostoba vagy :D
2023. máj. 24. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

Gratulálok ahhoz, hogy a személyeskedés az első reakciód mikor én semmi ilyet nem tettem, de ugye mindenki magából indul ki....

Mellesleg de, ez így van, az emberek 99%-a nem fizet olyasmiért amit ingyen is meg tud szerezni.

Aztán mielőtt jönne a lopás része, az a példa is hibás ebben az esetben mivel itt a gyakorlatban ha letöltesz valamit, akkor az eredeti példány is ugyanúgy elérhető marad továbbra is, ha meg egy pizzát lopnál el a boltból az kész fizikailag eltünik onnan.

2023. máj. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!