Netflixen Apple telefonról hogyan lehet kivetíteni nem Smart TV -re a filmeket?
Figyelt kérdés
Minden más csatornáról (Prime, Disney) ki lehet vetíteni, de a Netflixeől nem működik.
Telón kikapcsoltam a mobil netet, felcsatlakoztam a wifire. Majd Netflixen a tartalom megosztás ikon és kiírja:
Device is not found! De miért?
2023. ápr. 15. 09:25
1/1 anonim válasza:
Gondolom mert nem okostévé, azért. Amúgy ezt szerintem a konkrét tévé és a konkrét telefon típusának, típusszámának (és ezzel együtt funkcióinak, képességeinek) ismerete nélkül szerintem ember nincs a Földön, aki innen - távolból - megmondja neked.
De, hogy megoldást is próbáljak adni? Van a TV-den HDMI port? Ha van, akkor én összedugnám számítógéppel, és vezetékkel (HDMI kábellel) nézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!