Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem enged lájkolni az Instagram?

Nem enged lájkolni az Instagram?

Figyelt kérdés

,,A fiókod ideiglenesen le van tiltva erről a műveletről. Sérti a közösségi irányelveket, ha a fiókodat olyan szolgáltatással osztod meg, amely segít több kedvelést vagy követőt elérni. A tiltás lejárata: 2023-06-14. Jelezheted, ha úgy gondolod, tévedtünk."

Ezt a hibaüzenetet kapom, ha megpróbálok valamit lájkolni. Először kb. három hete volt ez, akkor egy hétig tiltva volt ez a funkció, feloldották, majd kb. egy nap után ismét ez történt. Utána szintén egy hétig nem tudtam lájkolni, majd tegnap igen, ma pedig ismét letiltottak. Miért lehet ez? Többször jelentettem a problémát, szinte soha nem rakok ki semmit, nem osztottam meg semmivel a profilomat, kevés a követőm, csak az ismerőseimnek engedélyezem a követést is, tehát nem értem. Így lassan inkább letörlöm az egészet, mert ennek így nem sok értelme van.

Valaki járt már így? Mit tudnák tenni?

2023. jún. 7. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

mostanában az egész metával gondok vannak. sorra jönnek a facebook problémái, az instagrammal is vannak problémák. az a baj hogy nem is igyekeznek kijavítani ezeket, vagy ha igen akkor se látszik hogy igyekeznének. egyszerűen annyi de annyi hiba van. pl a múltkor facebooknál volt olyan hogy jön egy értesítés hogy xy visszaigazolta az ismererettséget (vagy nem tudom hogy van) pedig te be se jelölted ismerősnek.

csak remélni tudjuk hogy kijavítják a sok hibát amit ők okoztak. sajnos sok olyan van hgogy olyan fiókokat is letiltanak felfüggesztenek akik nem is posztolnak kb semmit. :(

2023. jún. 23. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
A napokban (egy nap normalis hasznalatot kovetoen) megint letiltott az instagram a kovezesi, kedvelesi es hozzaszolasi funkciokrol... Eszrevettem, hogy a profilombol egy csomo kamu dolog lett lajkolva, amiket fiy nem en csinaltam, ilyen torok stb. egyertelmuen kamuprofilok bejegyzeseit. Tobbszor jelentettem a problemat, valtoztattam jelszot, nem tudom mit tehetnek meg
2023. jún. 23. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor feltörték a fiókod. sajnos nagyon gyakori az ilyen. szerintem csinálj új fiókot, a régit meg tiltasd le hogy ne tudja használni az aki feltörte. mondjuk ha már le van tiltva akkor jó. sajnos nincs mit tenni:( csak az új fiókot tudom mondani, és szerintem ezt lenne érdemes tenned.
2023. jún. 23. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!