Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyit pénzt lehet YouTubeon...

Mennyit pénzt lehet YouTubeon keresni nagy videókkal?

Figyelt kérdés

Jelenleg én short videókat töltök fel azokon van napi 100-200 ezer megtekintés és ezekért csak napi 2,5-5$-t kapok.Magyaroknak gyártok tartalmat és érdekelne, hogy mondjuk egy nagy videó után 1.000 megtekintésért mennyit lehet kapni?

Sok helyen utánna néztem de elég hiteltelen számok voltak azok.

2023. jún. 5. 11:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Mennyi* bocsánat
2023. jún. 5. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A reklámok után kapsz pénzt, arányaiban annyival többet amennyivel több reklámot tol a videó az arcodba, ha van egy számod a két reklámos videódból, akkor abból tudsz extrapolálni egy 20 reklámos videóra.
2023. jún. 5. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1000 megtekintésenként kb 300-600 ft, két reklámmal. Nekem ilyen adataim vannak a saját videóimon. Rakhatsz bele több reklámot, csak akkor lehet senki nem fogja inkább nézni, ha 2 percenként reklám van benne.

De témaköröktől is függ, milyen tartalmat gyártasz, az enyém a kevésbé jövedelmezők közé tartozik, ha jól rémlik, a pénzügyes tartalmak a legjobbak ilyen téren. (Mivel a témádból következtetnek arra, mennyire fizetőképesek a nézőid, így ha jobban, akkor jobban megéri nekik ha nálad jelennek meg a reklámok.)

2023. jún. 5. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akik a shortokat nézik, nem biztos, hogy hosszabb/másmilyen videókat is nézni fognak - persze sosem derül ki, ha nem csinálod...
2023. jún. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!