Youtube-on a pénzkeresés csak saját videókkal történhet?
Azzal nem kereshetsz pénzt.
Youtube partnernek kell lenned, hogy pénzt keress vele. Ennek feltétele napi 1000 néző.
Ha szerzői jogok által levédett dolgokat töltesz fel, akkor először figyelmeztetnek, majd szüntetik a partnerséget, a videót tiltják és az is lehet, hogy törlik a felhasználói fiókodat.
Haha...
Már akkor is szokták törölni a videót, ha híres zenész/dj számát felteszed, ebből is volt már eset.
Nemkell napi nézettség, mert én most kezdtem egy hete és 77 az össz, mégis meghívott a youtube partnernek, amin még én is csodálkozom.
Alapfeltételek:
- Ne reklámozz, vagy jelezd ezt egy opcíóval, ami partner esetén ott lesz a szerkesztésnél.
- Ne tölts fel 3. féltől származó anyagot: --> Vagyis jogilag védett zenét ---> Vagyis amit kérdeztél.
- Ha aláhangot akarsz, háttérzene lehet csak.
Na meg ne kattints még 1x se egy linkre se a hirdetésen, mert akkor rögtön ugrik a partnership.
Szóval ennyi a lényeg. Legyen saját "tapasztalatod" akár élettörténeted vagy életfilód de arra nemigen kap még rá a Youtube. Én "oktatok" saját tudásból (igaz 1 hete kezdtem, de azért rekord partner lettem xd)
Nézd csak:
https://www.youtube.com/watch?v=mtKidqIoFSw
Ezen is ott a reklám. Vagyis bizonyított hogy "partner" lettem.
Amúgy meg, nem 77 csak 17. Elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!