Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valójában, mi okozhatja ezt a...

Valójában, mi okozhatja ezt a Facebook Apokalipszist?

Figyelt kérdés

(Nekem nincs facebook-om) Így hát nem tapasztaltam.

Ugye, mostanság sokat hallani, hogy a facebook automatikusan jelölget, vagy kitilt egy nem létező instagram fiókod miatt.

Ez nekem, nem tűnik véletlennek. Az egész, nagyon is automatikusnak tűnik, és rendszerezett-nek.

Például, ha rámész egy profilra, akkor bejelöli, vagy kitörli a bejelölést. Arra tudok következtetni, hogy valami oknál fogva megnyomja a gombot, ami erre alkalmas.

2023. máj. 17. 14:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9-es, valóban ebben amúgy tényleg van valami. Én még olyat is hallottam esetekben, hogy a 2 faktoros hitelesítést is megtudják kerülni, ami logikus, ha a backdoor jelen van, amit írtál.

10-es. Bár nemtudom rá a megoldást, találtam egy ilyet:

[link]

Ment a zöld mindkettőtöknek :)

2023. máj. 18. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

9-es az ellen csak úgy tudsz védekezni, hogy folyamatosan nézegeted az account centert, hogy nincs-e ott valami nem oda való és már most letöltöd az adataidat benne minden fontos dologgal, ha admin vagy valahol akkor gondoskodnod kell, hogy ne legyél egyedül. Business fióknál ugyan ez, ne egyedül legyél a vállalkozásban! Ahogy mondja a kérdező a 2F backdoor ellen nem véd.

Én nagyon kiábrándultam a facebookból. Már csak minimális ott a jelenlétem, de pl a céges kommunikáció ottani csoportban folyik nálunk... (Tudom nem erre kéne alapozni de az ügyvezetőnknek az a kényelmes)

2023. máj. 18. 15:42
 13/13 NTBS ***** válasza:
Technikai gondok.
2023. jún. 19. 07:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!