Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valójában, mi okozhatja ezt a...

Valójában, mi okozhatja ezt a Facebook Apokalipszist?

Figyelt kérdés

(Nekem nincs facebook-om) Így hát nem tapasztaltam.

Ugye, mostanság sokat hallani, hogy a facebook automatikusan jelölget, vagy kitilt egy nem létező instagram fiókod miatt.

Ez nekem, nem tűnik véletlennek. Az egész, nagyon is automatikusnak tűnik, és rendszerezett-nek.

Például, ha rámész egy profilra, akkor bejelöli, vagy kitörli a bejelölést. Arra tudok következtetni, hogy valami oknál fogva megnyomja a gombot, ami erre alkalmas.

2023. máj. 17. 14:14
A kérdező szavazást indított:
Okozat: A facebook-ot meghackelték, teljesen.
Okozat: A facebook benyelte a mesterséges intelligenciát, és az tett valami rosszat.
Okozat: Egyszerű programozási hiba.
Okozat: Fogalmam sincs, a szavazásom mellé megpróbálom válaszban megválaszolni.
Okozat: Fogalmam sincs, szavazás nélkül, megpróbálom válaszban megválaszolni.
11 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Először ismerni kéne az okozat szó jelentését, utána kretén szavazást és kérdést kiírni, nem?
2023. máj. 17. 14:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, lehet, hogy kicsit mást jelent, mert én se nagyon vagyok képbe vele. De, "Ok" Mi volt az oka. :D
2023. máj. 17. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Az elszart kód, amit aznap deployoltak...
2023. máj. 17. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-mas. Ment a zöld. :) 1-es, neked is.
2023. máj. 17. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Több külföldi cikk:

* [link]

* [link]

* [link]

a The Daily Beast cikkére:

* [link]

hivatkozva - amely a Meta egyik szóvivőjét idézi - állítja, hogy "alkalmazásfrissítéshez kapcsolódó hibáról" volt szó, amit időközben kijavítottak.

2023. máj. 17. 14:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm tőled is 5-ös. Elolvasom őket, emellett, neked is ment a zöld. :)
2023. máj. 17. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem ritkán az ilyen bugok, évekkel ezelőtt is voltak már problémák. Ekkora kódbázisoknál egyébként is elkerülhetetlen néha egy-egy bug.
2023. máj. 17. 15:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ. Neked is ment a zöld. :)
2023. máj. 17. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Akkora backdoor van náluk mint a ház. Egyik helyi vállalkozó is belefutott ebbe a letiltósdiba úgy, hogy éppen egy közel 100 ezres értékű kampánya futott, és még a business fiókját sem éri el, mindenhol falakba ütközik ha fellebezni szerette. Most első körben felveszi a kapcsolatot az írországi kirendeltséggel (ott van érdemi lehetőség az EU-n belül reklamálni). És azóta többen is az ismerőseim közül találtak kamu kapcsolt instagram fiókokat a profiljukhoz, én EDDIG még nem. Persze jelszó váltás azonnal, és 2 fakotoros hitelesítés, akármilyen kellemetlen is. Valamint betettem 2 megbízható embert adminnak az általam futtatott oldalhoz, mert az ismerősömé most gazdátlanul maradt 15 ezer követővel.
2023. máj. 18. 07:41
 10/13 Thunderfairy ***** válasza:
82%
Én csak itt a gyakorin olvasok erről a dologról. Nálam olyan van hogy mindig úgyanazokat a posztokat mutatja a facebook. Egész nap úgyanazok. Másnap egy két új dolog van de aznap ismétlődni is fog a jelenség. Ezt hogyan javítsam???
2023. máj. 18. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!