Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vírust akarnak küldeni email-ben?

Vírust akarnak küldeni email-ben?

Figyelt kérdés

Jófogáson el akarok adni pár cuccot.

Egy érdeklődő szeretné meg venni őket,mondta hogy a rendszerben csak úgy tudja leadni a rendelést,ha elküldöm az email címem neki.

Ez megtörtént,utána email-ben kaptam egy emailt a jófogás piacterétől. Ezt megpróbáltam nyitni,azonban ezt az üzenetet kaptam:

Az éppen felkeresni kívánt webhely hamisnak tűnik. A támadók néha úgy próbálnak meg webhelyeket utánozni, hogy apró, alig észrevehető változtatásokkal rendelkező URL-címeket használnak.

2023. máj. 15. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Amelyik e-mail címet kér, már tilthatod+jelenteheted. Mind át akar verni, általában rávenni arra hogy fizess nekik. Ha valami online utalásra akartak rávenni, akár a bankkártya adatokat is ellophatják egy nem biztonságos felületen.

Mindig nézd meg milyen oldalra akarnak átirányítani, mert egy jofogas.hu és egy iofogas.hu nem épp ugyanaz.

2023. máj. 15. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

2023-ban vírusnak semmi értelme. A pénzedet akarják lenyúlni úgy, hogy 2-3 forintot elkérnek egy kamu weboldalon keresztül a szállításra.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

2023. máj. 15. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
2-3 ezer forintot*
2023. máj. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!