Vírust akarnak küldeni email-ben?
Jófogáson el akarok adni pár cuccot.
Egy érdeklődő szeretné meg venni őket,mondta hogy a rendszerben csak úgy tudja leadni a rendelést,ha elküldöm az email címem neki.
Ez megtörtént,utána email-ben kaptam egy emailt a jófogás piacterétől. Ezt megpróbáltam nyitni,azonban ezt az üzenetet kaptam:
Az éppen felkeresni kívánt webhely hamisnak tűnik. A támadók néha úgy próbálnak meg webhelyeket utánozni, hogy apró, alig észrevehető változtatásokkal rendelkező URL-címeket használnak.
Amelyik e-mail címet kér, már tilthatod+jelenteheted. Mind át akar verni, általában rávenni arra hogy fizess nekik. Ha valami online utalásra akartak rávenni, akár a bankkártya adatokat is ellophatják egy nem biztonságos felületen.
Mindig nézd meg milyen oldalra akarnak átirányítani, mert egy jofogas.hu és egy iofogas.hu nem épp ugyanaz.
2023-ban vírusnak semmi értelme. A pénzedet akarják lenyúlni úgy, hogy 2-3 forintot elkérnek egy kamu weboldalon keresztül a szállításra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!