Facebookon ha rámegyek valaki profiljára rögtön bejelöli ez miért van próbáltam ezt kikapcsolni de sehol nem tudom valaki esetleg tudja? Nagyon kellemetlen hogy mindenkit bejelölök.
Figyelt kérdés
Csak a telefonomon csinálja ha gépen vagyok bejelentkezve akkor nem. Akkor most a telefonnal van a baj? Nem rég kezdte el nem állítottam el semmit.2023. máj. 12. 15:56
1/5 anonim válasza:
Ez egy számítástechnikai hiba, ha a megfelelő kategóriát megnyitod akkor 20 ugyanilyen kérdést találsz, azaz a hiba tömegesen fordul elő. Ne használd, amíg nem javítják ki.
2/5 anonim válasza:
Jobban jársz, ha előbb ráirsz, üdvözlöd, és leírod, hogy ki vagy..és utána jelölgetitek be egymást. Sosem értettem azokat akik boldog-boldogtalant bevesznek "mint ismerős" ismerős az akit valóban ismert.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja, valami bug lehet
4/5 anonim válasza:
Csoda, hogy hirportálok még nincsenek tele ezzel a hirrel.
5/5 A kérdező kommentje:
Most már nem csinálja ezt végre.
2023. máj. 12. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!