Ezt nagyon kellemetlen leírni is,de már nem tudom mit csináljak. A fenekem között, a végbél nyílástól nem messze van egy 'görcs', igazából nem tudom mi. Kemény, próbáltam 'kinyomni', de semmi, csak fáj. Mit csinálhatnék vele? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Valaki hasonló problémával? Tapasztalat esetleg? Kezdek pánikolni:(2020. szept. 23. 21:58
1/6 anonim válasza:
Aranyer. Ne nagyon nyomkodd, mert verezni is fog, sot jobban fog tole fajni. Vehetsz ra kremet ami enyhiti a tuneteket.
2/6 anonim válasza:
Aranyér? Proktológián megmondják. Ne pánikolj.
3/6 anonim válasza:
Lehet zsír csomó is ami magától elmúlik. De szerintem mindenképp egy orvosnak kéne látnia.
4/6 anonim válasza:
Mit nehéz ezen leírni, pláne névtelenül és arc nélkül ? El kell menni egy proktológushoz vagy előbb a háziorvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Pilonidalis ciszta is lehet esetleg
6/6 anonim válasza:
Panikolni nem kell. Se aranyér, se zsircsomo nem világ tragédia. Zsircsomot edesapamnak a kézen szetnyomta a doki utana felszivodott neki. Édesanyámnak nagy volt már, évekig várt vele sajnos, neki úgy kellett kivagni. De sima rutin dolog, a rendelőben felvagta a sebész és kiszedte neki. Ha meg aranyér, az se olyan nagy baj, amivel nem lehet élni :) rengeteg embernek van. Pánik semmi esetre se segít.
Elmesz a dokihoz, és majd ő megmondja hova menj. Hívd fel a háziorvosod, mond el mi a baj, és megmondja hova menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!