Kinek hogy viselkedik a babája ebben a melegben? Meg próbáltam mindent de nem akar aludni. Tippeket szeretnék hogy mit csinálhat még?
Miket próbáltál? Hogyan hűtöd őt, vagy a levegőt a szobájában?
Amikor a fiam született, brutál nyár volt, napokig 40 fok körüli hőmérséklet, már sírhatnékom volt, olyan brutál volt. Az akkori lakásunkban nem volt klíma, így egy ideig ventillátoroztunk, aztán a férjem hozott egy mobilklímát.
A kislányunk két évvel később már az új lakásba született, ahol volt klíma. Állandóan ment a nyári hőségben, elviselhető volt, tudtak pihenni, ha lehűtöttem alvás előtt a szobákat.
Azóta eladtuk azt a lakásunkat is, mert most építkezünk. Átmenetileg albiban élünk, az egyik legfontosabb szempont a klíma volt a lakásbérlésnél. Sikerült kifognunk egy olyan lakást, ahol mindhárom szobában külön légkondi van. Így remekül alszunk, az egész lakás kellemesen hűvös.
Én csak klímával tudom elképzelni az életet. Nektek van? Ha nincs, itt az ideje beszereltetni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!