Egy helyen dolgoztak, eladóként.
Informatikai végzettségük nincsen…
Jani tanult 1 évet a debreceni egyetemen mérnökinformatikusnak, de abbahagyta, nem tudom hogy miért… Először játék fejlesztő akart lenni, aztán az nem ment, így E-sportoló akart lenni. Az se ment és így lett gamer videós…
Pisti is elvileg ugyanoda járt, csak kereskedelem és marketing szakra, onnan pedig kirúgták mert folyton részeg volt, meg több társával meztelenül jártak be.
Viszont az a furcsa, hogy régebben még valamiért azt hazudta Pisti, hogy természettudományos szakra járt, vissza lehet nézni a vodokat, ki lehet keresni ha valaki nem hiszi el. A marketing az rohadtul nem természettudományos szak.

11 es jól írja, a Pisti marketing szakára én is emlékszem de jó régi vidi, az újvonalas rajongóik sose fogják megtalálni, lehet már fent sincs.
Meg Jani mérnökinformatikus szaka is igaz. Szerintem a videózás miatt hagyta ott. Egyetemen többnyire fizetsz, hogy tanulj, a youtube ból meg pénzt keresel. Mondjuk ha lett volna esze elvégzi és a YouTube ból finanszírozta volna magának.
De egyik se való értelmiségi körökbe, nem csoda ha nem volt rá igényük.
Amúgy Pisti részeg egyetemi időszakáról még olvasnék ha igaz, mert azt én se tudtam.

hát nem... Én 30+ vagyok és rendszeresen nézem őket. Igaz, nem gameplay-eket, mert spoilerezni nem akarok magamnak. :)

De sok begyepesedett szaréletű fogyaték van itt te jó ég :D
Pistinek nincs informatikus végzettsége. Kereskedelem és marketing szakra járt de otthagyta (nem kirugták nem tudom honnan veszi ezt a sok idióta barom) közben pedig az iStyle-ban és a Media Markt-ban dolgozott miután beindult a youtube-os karrierük átment a British Telecom (BT)-hoz ahol kb 2018-19-ig dolgozott nemrég mesélte az egyik HH-ban hogy egy mezőgazdasági cégnél épitettek ki hálózatot

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!