Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Műszaki informatikus végzettsé...

Műszaki informatikus végzettséggel hol tudok elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Hatvan és környékén tud-e valaki valami helyet?

Műszaki informatikus végzettségem van, sajnos nem nagyon tudok elhelyezkedni a szakmámban, mert nincs tapasztalatom..

Számtech boltokban próbálkoztam, de nem éri meg ott igazából.

Nem ad se tapasztalatot, plusz be sem vagyok jelentve stb…

Olyan hely érdekelne főképp, ahol szgép szereléssel-karbantartással és/vagy programozással is foglalkoznak.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. márc. 4. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen valamilyen multit ajanlok. Ha jo bert akarsz, akkor mindenkepp megyei szintu varosba menj.
2022. márc. 4. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Minimum 1 nyelv megfelelő szintű ismerete esetén elég sok helyre. A Linkedinen rád is írnak. Ha nem vagy jó nyelvből, esélytelen jó melót szerezni, akkor feküdj rá arra, de nagyon. Ált angol vagy német kell mindenhová.
2022. márc. 5. 13:28
 3/6 NTBS ***** válasza:
Sok helyen, nagy cégeknél próbálkozz.
2022. márc. 11. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam már sok cégnél, de vagy vissza sem szólnak, vagy nem kellek, mert nincs felvètel, vagy felvesznek éd elküldenek 2 hét múlva.

Ilyenre is volt példa.

De nem adom fel, keresek tovább

2022. márc. 14. 22:05
 5/6 anonim válasza:
Végül hogy alakult a sorsod, kedves kérdező?
2022. máj. 28. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Rendszergazda segétet nem tudom miért nem annak hívják. Gyárakat keres vagy iskolákat.

Magasabb informatikai munkákhoz már tív éve diploma elvárás pályakezdőként az esetek nagyrészében. Rendszergaz is beletartozik ebbe.

jan. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!