Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen hulladék a Google...

Miért ilyen hulladék a Google Drive?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem egy 40 gigás fájlt, amit egy másik gépen szerettem volna közvetlen linkkel, belépés nélkül letölteni.

Már az első rákattintáskor azzal jött, hogy túlléptem a napi kvótát, túl sokan töltötték le egy nap alatt, próbáljam meg később. Nyilván senki nem töltötte le, saját magamnak szántam, mert momentán ez volt a legegyszerűbb módja a másik gépre átvitelnek. Már vagy 3 napja ez van, egyszer elindult, de kb. 10 giga után megszakadt, és újra ugyanez a szöveg. Amíg töltött, addig is nevetséges 5-6 mbps-sel jött, pedig 1 gigás netem van, tehát egy 100 megát, de legalább 70-80-at elvártam volna.

Szerencsére csak egy ezrest csesztem el erre, annyi volt az 1 hónap előfizetés.

Dropbox, Onedrive jobb lenne?

2023. ápr. 25. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nemis kell semmi jogosultság vagy telepítés FTP letöltéshez, filekezelőből vagy akár IE-ből máig működik.
2023. ápr. 26. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:

"a google belépés is le van tiltva"

Hát akkor meg is van az oka miért nem tudod letölteni :D Valószínűleg valami olyat is tiltottak, ami meggátolja a letöltés elkezdését. Munkahelyeden azért vagy, hogy dolgozz, nem azért, hogy játssz.

2023. ápr. 26. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Korábban csináltam már így és működött. A driveos link meg ugyanezt csinálja privát gépen is, tehát nem a google-ös belépés a gond.

A hálózati felderítés is le van tiltva, nem tudok két gép között fájlt átvinni azon keresztül. Vagy mit értetek FTP alatt?

Egyébként az a munkahelyen levés meg itthon van, dolgom meg nincs semmi hónapok óta, így játszhatok nyugodtan. :)

Elég jó gépet adtak, nem bánnám, ha ki tudnám használni és nem kéne sajátot vennem. Office-ra kicsit luxusnak érzem az i9-et, 32 GB RAM-ot meg a Quadro RTX A4000-et.

2023. ápr. 26. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyél be egy kormányt is pedálal, installáld újra a wint, hogy csak a játékok legyenek rajta, semmi más, esetleg VR szemüveget és nagy fejhallgatót is vigyél be. Az ajtóra meg írd ki hogy: Ne zavarjanak! :P
2023. ápr. 26. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, pontosan a hozzád hasonló barmok miatt kezd elterjedni az, hogy még szoftverfejlesztőknek is lekorlátozzák a céges gépet és se telepíteni, se semmit nem lehet. Igazán jó, hogy pár ilyen hülye miatt mindenki mást is szivatnak.

Tudod az ember általában DOLGOZIK a céges gépen. És valószínűleg a kutyát sem érdekelné, ha mondjuk Netflixet néznél rajta, feltelepítenél egy LibreOffice-t, vagy munka közben netrádiót hallgatnál, ellenben a játék az teljesen más, mert nyilván a cégnek kellene hozzá licenc, licenc nélküli szoftvert meg nem használhatsz a céges gépen. Gondolom a játék is "tök legális" torrentről van...

Képzeld, én is homeoffice-ban dolgozom már 4 éve. És igen, vannak privát dolgaim a céges gépen, de eszembe nem jutna játékot tenni rá vagy bármi nem free programot telepíteni licenc nélkül. Ha épp játsznai szeretnék, akkor arra ott a saját gép. Miért nem azon játszol?

"Vagy mit értetek FTP alatt?"

Ergo halvány lila gőzöd sincs arról sem, mi az az FTP és hogyan használható...

2023. ápr. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!