Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen hulladék a Google...

Miért ilyen hulladék a Google Drive?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem egy 40 gigás fájlt, amit egy másik gépen szerettem volna közvetlen linkkel, belépés nélkül letölteni.

Már az első rákattintáskor azzal jött, hogy túlléptem a napi kvótát, túl sokan töltötték le egy nap alatt, próbáljam meg később. Nyilván senki nem töltötte le, saját magamnak szántam, mert momentán ez volt a legegyszerűbb módja a másik gépre átvitelnek. Már vagy 3 napja ez van, egyszer elindult, de kb. 10 giga után megszakadt, és újra ugyanez a szöveg. Amíg töltött, addig is nevetséges 5-6 mbps-sel jött, pedig 1 gigás netem van, tehát egy 100 megát, de legalább 70-80-at elvártam volna.

Szerencsére csak egy ezrest csesztem el erre, annyi volt az 1 hónap előfizetés.

Dropbox, Onedrive jobb lenne?

2023. ápr. 25. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is baszakodott. Felraktam a Brave böngészőt. Azzal épp működött.
2023. ápr. 25. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Legközelebb FTP-n húzd át egyik gépről a másikra online.

Minden szolgáltatásnak vannak korlátai. Gondolom napi 10GB limit van ott, nem megszakad hanem várni kell 24 órát, de ha megszakítod kezdheted előlről es akkor sose töltöd le.

2023. ápr. 25. 23:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Nálam semmi ilyen probléma nincs..
2023. ápr. 26. 06:25
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem a Google a hulladék, hanem a felhasználó nem tudja, hogy mi mire való.
2023. ápr. 26. 08:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha csak az volt a cél, hogy két távoli gép közt átvidd a 40 giga adatot, akkor arra nem a drive való, hanem vagy FTP vagy valami más közvetlen kapcsolat a két gép között.
2023. ápr. 26. 10:29
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem tökmindegy, hogy miért Google Driveon akarom átvinni? Megvan az oka, ismerem az FTP-t is, nem kell bemutatni.

Ez nem változtat azon a helyzeten, hogy szar a Google, pedig kifizettem a szolgáltatás árát. Nincsen semmiféle 10 giga limit, hogy a francba lenne már, 10 giga az semmi a mai világban, a kutya nem fizetne elő náluk semmire, ha ilyen lenne.

Amúgy 750 gigás limit van naponta, de attól rohadt messze vagyok a 40 gigámmal.

Persze nyilván a "felhasználó" a hülye, az nem lehet, hogy egy IT szolgáltatás szar minőségű, hiszen azon havi 10 milliót kereső gyakorikérdésekes remote contractor atyaistenek dolgoznak. Szánalmasak vagytok, mikor próbáljátok kimagyarázni a szar munkátok eredményét, most is mit dumáltok az FTP-ről, mikor teljesen mindegy, hogy miért nem azt használom. Kifizettem? Ki. Akkor miért nem működik? Azért, mert egy moslék, ugyanúgy mint a selejtes alkalmazottjaik meg contractoraik. Ennyi, a többi csak süketelés.

2023. ápr. 26. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Ja bocsánat. Tehát nem a megoldás keresése a lényeg.

Hanem a bűnbak keresés, és a kőzős eggyetértés a bűnbak ócsárlásában.

Látom egyetértésre vágysz. :)

2023. ápr. 26. 18:33
 8/15 anonim ***** válasza:
#6 Csak nálad van ilyen. Tökéletesen le tudtam tölteni múltkor 30GB-os fájlt...
2023. ápr. 26. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, neked aztán nagyon savanyú a szőlő! De tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Nyilván azért nem használsz FTP-t, mert nem értesz hozzá, különben kifejtetted volna a miértet.

Nem a megoldás érdekel téged, csak fröcsögsz. Így viszont csak egy hisztis óvodásnak tűnsz. Irígykedsz a milliókat kereső Google fejlesztőkre, akik ilyen vacak munkát végeznek? Csinálj jobbat!

Mellesleg tudok olyan felhőt, ahol havi 5 dollárért 500GB tárhelyet kapsz, havi 2TB forgalommal.

2023. ápr. 26. 21:04
 10/15 A kérdező kommentje:

Totál leszarom a gugli "fejlesztőket", ki a tököm irigykedne agyhalott, nárcisztikus, tehetségtelen kocka informatikusokra?

Azért nem játszik az FTP, mert céges a gép, minden le van tiltva, viszont szeretnék egy-két fájlt felcsempészni rá (előtelepített játék, van már rajta pár, és működik, nem érdekel, hogy illegális, úgysem nézi senki).

Egyetlen esélyem a netes letöltés, de pl. a google belépés is le van tiltva, csak közvetlen linkről megy.

Ha tudtok más módot fájlcserére, az érdekelne. Még Bluetooth-on is kivártam volna az 1 Mbps-t, de az sem megy.

2023. ápr. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!