NCoreon mi az a seedelés?
Figyelt kérdés
Új vagyok nCoreon. Néhány filmet töltök le, néhány játékot stb
Feltöltött adatmennyiség megstb. Ezek mire jók?
2023. ápr. 23. 18:41
21/28 A kérdező kommentje:
Pontosan. Amit szemem, szám megkívánt az fenn az ncoreon.
2023. ápr. 23. 21:15
22/28 anonim válasza:
48 óra + a torrent méretétől függően még pár óra.
23/28 anonim válasza:
Egyszerűen annyi teendőd van csak, hogy időnként ránézel az oldalon a hit'n'run listára és ami torrent még benne van a táblázatban, azt hagyod seedelni. A többit kitörölheted.
Ha valamelyik stopper állapotú vagy újratelepítés miatt nem seedeled, akkor letöltöd újra és folytatod a seedelést. Ennyire egyszerű az élet nCore-on.
24/28 A kérdező kommentje:
Elkezdtem újra letölteni őket, és néhánynál azt írja az utorrent hogy csatlakozás a peerekhez.
Ez mitől van?
2023. ápr. 24. 08:03
25/28 anonim válasza:
Utorrentet feljtsd el (tele van nemkívánatos cuccal). Qbittorrentet rakj fel.
26/28 anonim válasza:
Halkan megjegyzem még ez is le van írva Wikiben Xd
27/28 A kérdező kommentje:
48 kilobájtos könyvet letöltöttem. Azt is szükséges vissza seedelni?
2023. ápr. 24. 21:42
28/28 anonim válasza:
Igen, mindent. Mindent, ami bekerül az "Aktivitás" oldalon a listádba, ott mutatja is a "Hátravan" oszlopban torrentenként, hogy mennyi van még vissza az adott torrent seed idejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!