NCoreon mi az a seedelés?
Új vagyok nCoreon. Néhány filmet töltök le, néhány játékot stb
Feltöltött adatmennyiség megstb. Ezek mire jók?
Hogy kerültél be az oldalra és ki hívott meg ennyire vakon, hogy a legalapvetőbb torrentezési információkkal sem rendelkezel?
Olvasd végig a Wiki menüben található leírásokat, mert ha nem csak szórakozol hanem komolyan nem tudod, akkor nagyon gyorsan ki fogod tiltatni magad.
Az első, hogy 48 óráig letöltés után nem piszkálod, hagyod had menjen. A többit pedig, ahogy felettem is írták mind el tudod olvasni a Wiki oldalon, ami direkt erre lett kitalálva. Mi is legjobb esetben is ugyanazt a szöveget tudnánk csak ide bemásolni, annak meg nincs túl sok értelme...
Ugyanakkor, ha az ott leírtakból nem értesz valamit, vagyis kicsit konkrétabb kérdésed is van, akkor szólj és segítünk, de kezdetnek a wiki is elég kell legyen.
Le van írva a Wikiben, tényleg nézd meg. És addig lehetőleg ne ess neki több száz gigányi tartalomnak, míg nem tudod és érted mit kell vele csinálni.
Rangtól függően néhányat elengednek, de ez is le van írva.
az aktivitásnál nézem, melyik torrentek seed kötelezettek.
Az a baj, hogy ezeket, már kitöröltem a kliensből, hogy tudom seedelni?
Mindegyiknél, csak prémium előfizetésnél tudod kikerülni.
Viszont a torrent technológiának a seed az alapja. Ha senki sem seed -elne, mindenki csak letöltene hamar összeomlana az egész. Ezért morális és erkölcsi alapon minden torrentezőnek kutya kötelessége seed -elni amit leszed, legalább az adott oldal szabályaiban meghatározott minimumot teljesíteni.
az a baj, hogy az ismerősöm aki meghívott nem világosított fel erről.
Azt mondta, tölthetek le amit akarok. Nem mondta ezt a seedelési szabályzatot.
Lehet akkor előfizetek a prémiumra, jobban járok. Nem szeretnék tiltást.
"Az a baj, hogy ezeket, már kitöröltem a kliensből, hogy tudom seedelni?"
Újra le tudod tölteni, míg tart a seed kötelezettség az adott torrentre a rendszer nem figyeli hányszor töltöd le.
Nálam is gyakran előfordul, hogy hirtelen kell valami a laptopra és máshol vagy, de a seed -eléshez viszont már a szar a net és kevés is az idő.
Viszont otthon jó a net, de már nem szoktam elővenni a laptopot lustaságból, hanem TV -box -on leszedem még egyszer ugyan azt a torrentet, mert az non stop tud seed -elni. Még sosem volt belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!