Idokep.hu weboldalon, amikor az egeret pl. egy népi jóslat fölé viszem az egeret, nem írja ki a pl. népi jóslatot. miért?
mi okozza ezt a banálisnak tűnő, de engem pl. zavaró hibát?
bármelyik böngésző használom, ezt csinálja.
firefox 52.9.0 (32 bites)
Windows XP rendszer alatt nem frissíthető tovább sajnos. valami ötlet?
Ez valami Script hiba lehet egyébként?
Manuálisan javitható-e?
Ha igen hogyan?
Mondjuk úgy, hogy valami újabb böngészőt használsz. Most 112-nél jár a verziószám. Az 52-es verzió 6 éves. A webes dolgokban ez jókora idő.
Használd a MyPal-t! Firefox alapú böngésző kifejezetten XP-re és Vistára, amit folyamatosan frissítenek.
#3: Ja, úgy érthető.
A Windows XP terméktámogatása 2014-ben lejárt, a legutolsó Firefox a kiterjesztet támogatási változatú 52.9.0 2018-as:
"Windows XP rendszer alatt nem frissíthető tovább sajnos. valami ötlet?"
Esetleg megpróbálkozhatsz alternatív böngészőkkel:
* K-Meleon: [link]
* MyPal68: [link]
* New Moon: [link]
* Seamonkey 2.49.5: [link]
de nem ajánlom: biztonságilag kockázatos.
Nem tudjuk, mire használod a gépet, és milyen gépről van szó, de le kéne cserélni valami modern rendszerre - Windows 10-re, vagy ha azt nem támogatja, akkor valamilyen "kisebb gépigényű" Linux-disztribúcióra - például Debian valamilyen "kis étkű" ablakkezelővel (Fluxbox, XFCE, LXQT), MX Linux, stb...
"Ez valami Script hiba lehet egyébként?"
Igen, Javascript-kód jeleníti meg a "Népi jóslatot", de ez nem "hiba", hanem a böngésződ az elavult.
Szerintem az volt a baj, hogy egyszer a firefoxban töröltem az előzményeket a cookie-kal együtt emiatt nem mutatja az időkép a Pl.: Népi jóslatokat.
Ezt a funkciót hogyan állíthatnám vissza firefox 52.0.1 ESR-ben mert előtte működött?
Firefox 52.9.0ESR (Linux x64) - nem működik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!