Világ/Atomhaborús jóslat ?
Nostradamus mondott már ezt azt..
Az Antikrisztus szerintem viszont valamikor a közeljövőben meg fog jelenni de csak 7 év adatott neki
Na várjál már!
Kik voltak az előző Antikrisztusok?
Annyira röhejes, hogy 2022-ben még mindig Nostradamus jóslatain pörögnek az emberek.
Egyrészt egy csomóról derült ki, hogy kamu, és nem is lehetett Nostradamusé: pl a 9/11-es jóslat állítólag két acélmadárról karattyol, miközben az acélt 3 évszázaddal Nostradamus élete után találták fel.
Másrészt úgy vannak megfogalmazva a jóslatok, hogy bármit bele lehet magyarázni. Pl legendás, hogy állítólag megjósolta Hitler eljövetelét, de az igazán gyönyörű az, hogy mind a németek, mind a szövetségesek a saját győzelmüket olvasták ki a jóslatból.
Szóval jó eséllyel ezt nem Nostradamus írta, de ha igen, akkor minden bizonnyal már száz éve is kiolvastak belőle valamit egy másik dátumra.
Üdv néktek.
Én vagyok Nostradamus. A más világról. A 23. században eljő a végítélet. Tüzes gyíkok repkednek az égből. Hatalmas tűz fogja ellepni a lapos kontinenst. Királyok, hercegek húlnak. Mondá az Úr: "felszentelem a fény vitézeit, hogy elpusztítsák a sötétség harcosait"
Ne higgyétek a hamis próféták, hamis szavait. Mint Orbanus, vagy Putyinus hitetlen szavait. A sátán angyalai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!