Mit gondoltok Ferenc pápa jóslatáról, hogy a világ még rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
"Kiemelte, hogy keserű idők járnak, a háború szele egyre erősebb, és komoly gondot fog okozni az éhínség és a szegénység is. Ezekben a >>nyugtalanító<< időkben csak "még nagyobb pusztítás várható."
2022. dec. 14. 17:07
A kérdező szavazást indított:
igaza lehet
Nem tudom megítélni
Nincs igaza
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem kell ahhoz pápának lenni, ezt én is tudom.
2/10 anonim válasza:
Ha a falra festik az ördögöt az meg is jelenik.
Addig szajkózzák a világvégét, hogy tényleg az lesz.
Bár nem tom az egyház mit hőbörög, a leszegényedett éhező fázó emberek közül rengetegen az Úr felé fordulnak "segítségért"
3/10 anonim válasza:
azt gondolom hogy kapja be a faxomat. inkább a lottószámokat jósolgassa ilyen szorgalmasan
4/10 A kérdező kommentje:
3; te a pápa kislábujján a körömgombáig nem érsz, úgyhogy az ilyen kijelentésektől óvnálak.
2022. dec. 14. 17:54
5/10 anonim válasza:
miért, ő is olvassa a gyakorit és mérgében leönt szentelt vízzel? xD
6/10 A kérdező kommentje:
Gondolom valami LMBTQ-s nyomi vagy.
2022. dec. 14. 18:00
7/10 anonim válasza:
Ez nem informatív.
Nagyjából olyan tartalmat fejezett ki ezzel az ürge, mint hogy "A piros egy alapszín"!
-Bár a semmitmondó mellébeszélésben mindig is jeleskedtek az "egyházi tisztviselők", - semmi meglepő nincs ebben. :D
8/10 anonim válasza:
Ez nem az ő jóslata. Ezt már rég megmondták, ő csak lopta.
9/10 anonim válasza:
vén hülye! egész nap semmi dolga, csak f@.cc.ságokon morfondírozni!kap ez fizetést? mire költi? kitől szokott béremelést kérni?
10/10 anonim válasza:
"kitől szokott béremelést kérni?"
gondolom istentől xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!