Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy a legkönnyebb (technikail...

Hogy a legkönnyebb (technikailag) postázni, ha internetes licitálás után szeretnék küldeni dolgokat?

Figyelt kérdés

utánvét

bankszámlára utalás

?

Ti hogy szoktátok? :)

2010. okt. 8. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Az utánvét a legtisztább dolog. Kicsit ugyan drágább, de a vevő akkor fizet ha már a kezében a dolog, az eladó pedig nem szívhatja be úgy, hogy a vevő nem fizet. Maximum a postaköltséget lehet bebukni.

Az előre utalásnál mindig valakinek meg kell bíznia a másikban.

2010. okt. 8. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
eladni és venni is szoktam teszveszen,vaterán is, előre utalok,nekem is előre utalnak,és utólag küldik a csomagot,én is utólag küldöm fizetés után, már csak azért is mert úgy csak egy ezres a csomag,az utánvétel meg 2ezer,és akkor mi van ha át se veszi? akkor buktam 2 ezer postát
2010. okt. 8. 15:49
 3/4 anonim válasza:
A postán kivul még több kurier cég is van akik kikézvesitik.Megrendeléskor ki kell választani a füzetési modot és a céget ami majd kiviszi.
2010. nov. 23. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
futár vagy posta persze után vétel az a legbiztosabb. ha közel van személyesen. ha elöre kérik a pénzt akkor hagyad. mert átbasznak. és javaslom nézd meg hogy megbizhato e a partner vaterán irja hogy milyen sikeres vásárlásai voltak.
2010. nov. 24. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!