Gmailen miért van hogy töröltem vagy 300 levelet és mégsem szabadult fel semennyi tárhely? Hogyan lehet tárhelyet felszabadítani?
Figyelt kérdés
Kitöröltem egy vagon fölösleges levelet, és ugyanannyi a foglalt hely mint előtte, frissítettem is, de nem csökkent a foglalt hely egy bájtot sem. A kukát kiürítettem, az nem lehet gond hogy ott még meglegyenek. Ennek mi az oka? Más tapasztalt ilyet? Hogyan lehet helyet csinálni ha a levelek törlése nem szabadít fel semmit?2023. ápr. 7. 17:40
1/8 anonim válasza:
A Drive-ra feltöltött cuccaidat töröld. Egy e-mailnek elég kicsi a mérete (hacsak nincs valami nagy melléklete)
2/8 anonim válasza:
A csatolmány nélküli levelek szinte semennyi helyet nem foglalnak, az csak szöveg. 1 megányi helyet foglal 1 millió karakter. A tárhelyet az e-mail csatolmányok és a többi szolgáltatás tartalma (Drive, Fotók) foglalja, mert ezek közösek.
3/8 A kérdező kommentje:
De hát a Drive-om üres. Teljesen, le van róla pucolva minden.
2023. ápr. 7. 19:20
4/8 anonim válasza:
A tárhely menüben szépen kilistáz mindent, ami foglalja, biztos van ott valami.
5/8 anonim válasza:
Drive-nak can egy kukája, onnan is törölted?
7/8 A kérdező kommentje:
Aha.
2023. ápr. 7. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!