Betelt az Iphone-om tárhelye. Hogyan tudok felszabadítani belőle, hogy ne írja ki másnap ismét? (többi lent)
Van egy Iphone6-om. Ami a gáz, hogy ez még 16 GB-os tárhellyel rendelkezik, a rendszer elvisz 6,58GB-ot, az "egyéb" 4,53GB-ot, tehát ez a két tétel együtt 11GB, marad az alkalmazásokra, fotókra, videókra, hangfájlokra (csak diktafon) ~5GB, ami betelt.
Hiába törlök ki egyet-kettőt, akár applikációt, akár képet, mindig újra nyárvikol pár egy-két nap múlva, és nem enged fényképet készíteni - még akkor sem, ha előtte töröltem.
Szóval kicsit bosszantó.
Igyekeztem kevés oldalt megnyitni a böngészőben, hogy minél kevesebb cookie-t mentsen el, de nincs kétségem, hogy így is van bőven.
Ez vajon nagyságrendileg mennyi helyet foglalhat, hol tudom megnézni, és hogy tudom törölni, ill. rendet csapni ezen a rövideszű telefonon, hogy normálisan tudjam használni?
hogy tudok mindent lementeni?
Aztán később a lényeget, pl. telefonszámok, stb.-t vissza?
Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely
Itt láthatod, hogy melyik app mennyit foglal. Ki is tudod törölni amelyik nem kell. Sőt érdemes is törölni az appot és újra letölteni, mert akkor az ideiglenes fájlok is törlődnek.
Kapcsold be az iCloudba mentését a fontos adatoknak. Arra az 5GN tárhely elég.
Számítógépen iTunes program segítségével tudsz mentést készínteni az egész telefonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!