Hogyan lehetett ez? A pàrom telefonja szèjjeltört ès ki is vette a sim kartyàjàt, de èn felhìvtam hülyesègből ès kicsöngöt? Mèg màsnap is .
Attól függ.
Lehet, hogy nem konkrétan a számot hívtad hanem az alkalmazást. Pl.: Viber, stb.
Ha kiveszed a sim kártyát és normális hívást indítasz az soha nem fog kicsöngni.
Még az lehet, hogy valami átirányítás működik a telefonon belül, mármint ha nem kapcsolható, akkor már előszámmal kapcsol, pl: +30 helyett +70
Hívásátirányítás nem elérhetőség esetén.
Én is használok ilyet, és ha az én telóm pl. lávába esne és elolvadna simmel együtt, akkor is tudnak hívni.
"ha a telefonra csörög rá a szolgáltató és nem a SIM-re"
Nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy hibásan kicsöngés-jelet hallasz a nem elérhető helyett.
"ha a telefonra csörög rá a szolgáltató és nem a SIM-re"
Nem egészen.
A SIM adatai segítségével tud hálóra jelentkezni a készülék.
És a kérdezőnek nem a SIM nélküli teló csörgött, hanem a SIM számát hívta egy másikról, aminek során sikeres kimenő hívásra jellemző hangot hallott a hívásra használt készülék hangszórójából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!