Hogyan lehetett ez? A pàrom telefonja szèjjeltört ès ki is vette a sim kartyàjàt, de èn felhìvtam hülyesègből ès kicsöngöt? Mèg màsnap is .
Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 21:57
13/23 anonim válasza:
Tutira lehallgatnak. Abba kéne hagyni, a törvénytelenségeket és rendes emberként élni. Milyen dolog ez? Nem szégyenlitek magatokat? Pofám leszakad!
14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van 🤣😂 bàr nem hiszem hogy lehallgatàs lett volna 😂🤣 mivel a pàrom dolgozik èn meg gyesen 🤣😂😂😂😎😎😎 mi nekünk nem muszàj ilyen dolgokba belekeveredni ja ès ausztria 🤣😂 èljük a kis èletünket🙂
2018. okt. 4. 07:56
15/23 anonim válasza:
# 13
Paranoid buta vagy, de utálom az ilyet... Kezeltesd magad!
16/23 Wadmalac válasza:
Hm, a kérdező értette a viccet, de úgy látszik, nem általános. :D
17/23 anonim válasza:
#16 Hány mentális beteggel találkoztam a különböző fórumokon, az elmúlt 20 évben... Vajon miért áll 22 %-on a figura? Van egy tippem...
18/23 anonim válasza:
A 13-as szerintem csak egy gyenge humorú troll.
19/23 Wadmalac válasza:
Ennyi. Aki elég retardált ahhoz, hogy komolyan gondolja, az vagy írásképtelen, vagy a neurózisa miatt GYK-ra sem jut fel. :D
20/23 A kérdező kommentje:
Amúgy igaza lett az egyik vàlaszolónak,csak hìvàsàtìrànyìtàs volt 🙂 semmi egyèb 🙂
2018. okt. 5. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!