Mitol van az hogyha a telenonomat 1-2%-on kikapcsolom (nem merul le), masnap felrakom toltore es azonnal 40-50 %-on lesz?
Akkor jo.
Esküszöm nem értem megkérdezed mi a baj. Egyértelműen leírjuk hogy ez akksi hiba, erre jön hogy miért lenne rossz.
Tudod mit akkor az a baj hogy jó az akksi
Mennyire régi a telefon és az akku benne?
Ha 3 évesnél öregebb akkor tuti az akku döglött be.
azert kerdeztem hogy miert lenne rossz mert nincs amugy semmi baja csak furcsalltam hogy mi a feneert csinalja ezt
eleg regi telefon egyebkent
Nyilvan tobb hiba is lehet de az esetek 90% ban ha egy akksi regi es tul gyorsan lemerul de tul gyorsan fek is toltheto... az elerte eletciklusanak a veget.
Hogy miert? Mert az akksi elektro kemiai elven mukodik es a benne levol elektrodak es vegyi anyagok idovel "elfaradnak". Es az akksi kapacitasa drasztikusan lecsokken.
Azt meg csak nyilvanvalo ha kisebb lett (toredeke) a kapacitasa akkor hamarabb fel is toltodik de hamarabb le is merul..
Eddig volt egy poharad most van egy gyuszud.. es ezekbol akarsz inni illetve csaprol tolteni. Gondold vegig hogyan alakul az ivas es az utantoltes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!